• Emisiuni
  • La Măruță
  • Carmen Tănase a luat o pauză de la condus mai bine de 20 de ani, dar s-a reapucat anul trecut. Motivul

Carmen Tănase a luat o pauză de la condus mai bine de 20 de ani, dar s-a reapucat anul trecut. Motivul

Carmen Tănase iubește viața și adoră să accepte provocări! Cătălin Măruță a adus-o pe pista de curse pentru o experiență unică. Înainte de a urca în mașina sport, celebra actriță a vorbit despre momentele în care s-a aflat la volan.

Carmen Tănase a fost invitată să ia parte la o adevărată provocare! Actrița a luat parte la un adevărat spectacol al mașinilor de curse și s-a distrat la maximum. Înainte de a urca în autoturism, aceasta a vorbit despre experiența sa la volan. 

Carmen Tănase a recunoscut că nu a mai urcat la volan o lungă perioadă de timp. Cu mai bine de 20 de ani înainte să se mute la țară, actrița a renunțat să conducă, fără a avea un motiv categoric. Ulterior, după ce a părăsit Bucureștiul, aceasta a fost nevoită să fie din nou șofer.

„Am permis de mult, dar am avut o pauză de vreo 20 și ceva de ani în care nu am condus. M-am reapucat acum un an când m-am mutat la țară și nu am avut încotro. M-am lăsat de șoferie...nu știu de ce, am avut o chestie, o traumă. Eu în capul meu pentru că practic nu s-a întâmplat nimic. Pur și simplu la un moment dat am tras pe dreapta și nu am vrut să mai conduc, mi s-a făcut frică brusc. Am avut senzația că nu apreciez bine distanțele, toate mașinile, camioanele vin către mine și nu am mai condus. Am refuzat să conduc.”, a declarat ea.

VEZI MAI MULTE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Sursă foto: Carmen Tănase/Facebook, Captură ecran


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni