Carmen Harra si Petru Mircea, fata in fata: "Vei ajunge dupa gratii in doi ani. Te-ai facut criminal singur"

05 Septembrie 2013, 17:42


	Carmen Harra si Petru Mircea, fata in fata: "Vei ajunge dupa gratii in doi ani. Te-ai facut criminal singur"

Carmen Harra si Petru Mircea, pentru prima data fata in fata, in platoul emisiunii "La Maruta".

Carmen Harra sustine ca Madalina Manole nu s-a sinucis. Pentru prima data, ea si Petru Mircea au avut o confruntare fata in fata si si-au aruncat vorbe grele.

"Aceasta situatie este neclara. Eu tin minte ca in 2008 am vorbit cu Madalina Manole, a inceput sa planga. Mie fata asta nu mi s-a parut niciodata capabila de sinucidere. Ea a plans atunci, mult, ca nu poate sa aiba copii. Eu i-am spus ca o sa aiba un baiat. Ea nu mi l-a mentionat pe Petru Mircea, doar pe Serban Georgescu", a povestit Carmen Harra "La Maruta".

"Eu nu-l arat pe Petru Mircea cu degetul, dar spun ca un om care te ataca in mod clar are ceva de ascuns, este vinovat, psihologic vorbind. Dosarul asta se va redeschide in viitor. Tu esti autorul moral. Daca ai vazut o persoana deprimata clinic, trebuia sa o ajuti", a mai afirmat ea.

"N-are rost sa mintim, pentru ca atragem raul asupra noastra. Iti faci pacate", i-a raspuns Petru Mircea.

Momentele VIDEO din emisiune sunt AICI, pe lamaruta.protv.ro/video.

"Petru Mircea va ajunge dupa gratii in 2 ani. Eu cred in comunicarea cu lumea spirituala. Ea mi-a spus dupa moarte ca nu s-a sinucis, ca a fost complet nefericita cu acest om si ca acea bautura i-a fost turnata pe gat", a continuat Carmen Harra tirul acuzatiilor.

Dupa pauza, Carmen Harra si-a revizuit pozitia fata de acest caz. "Eu nu am nimic cu tine, nu zic ca tu ai omorat-o. Eu mentin ca femeia asta nu s-a sinucis. A fost un accident. Se putea face mult ca sa o salvezi. Eu jur ca am vorbit cu ea in 2008 si nu mi-a zis nimic de tine, doar de Serban Georgescu si ca vrea un copil", a declarat ea.

Impresarul Marius Gavrila a venit sa il sustina pe Petru Mircea. Potrivit acestuia, Madalina Manole l-a iubit foarte mult pe "Puiu" si a fost martor la nasterea relatiei lor. In plus, cantareata ar fi fost deprimata, conform impresarului, din cauza faptului ca nu mai era recunoscuta in piata muzicala.

Momentele VIDEO din emisiune sunt AICI, pe lamaruta.protv.ro/video.

Momentele VIDEO din emisiune sunt AICI, pe lamaruta.protv.ro/video.

Invitat "La Maruta" a fost si jurnalistul George Stanca. "Eu nu tin cu nimeni. Lasati-o sa fie linistita", i-a rugat el pe cei prezenti in platou. Pe de alta parte, pe mormantul Madalinei, Petru a scris cateva versuri, care l-au intrigat pe George Stanca: "Cand ne vei chema, vom sti ca rostul nostru pe Pamant s-a sfarsit".

"Este un mesaj intre mine si sotia mea, mama copilului meu. Eu nu am scis pentru dumneata sau pentru parintii ei. Este un mesaj frumos, pentru sotia mea", a fost singura explicatie a lui Petru.

Finalul emisiunii a fost unul tensionat, in care Carmen Harra i-a cerut iertare lui Petru Mircea, iar cei doi s-au imbratisat.

Nu uita sa intri si pe pagina de Facebook "LA MARUTA".
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies