Care sunt obiectele fără de care vedetele nu ies din casă

La emisiunea Vorbește Lumea, mai multe vedete au spus care sunt obiectele fără de care nu ies niciodată din casă. Iată declarațiile acestora!

Atunci când te pregătești să pleci în oraș, trebuie să ai foarte mare grijă să nu uiți nimic acasă. Vedete știu și ele acest lucru și întotdeauna sunt atente la obiectele pe care le poartă în geantă. Totuși, dacă ar fi nevoite să ia doar trei lucruri cu ele, care ar fi acestea? Anca Țurcașiu, Amalia Enache, Roxana Ciuhulescu, Sensy, Xonia, Nicoleta Nucă și Ioana Vișănescu au spus ce nu uită niciodată acasă. Iată răspunsurile!

Reporterul Vorbește Lumea le-a întrebat pe divele din showbiz ce ar lua cu ele în oraș, dacă nu ar putea avea acces decât la trei lucruri. Anca Țurcașiu, Amalia Enache și Roxana Ciuhulescu au fost asemănătoare în răspunsuri, iar „telefonul” a fost cel mai întâlnit obiect rostit de vedete!

„Ceasul. Sunt dependentă de timp și de punctualitate. Portofelul și telefonul”, a spus Anca Țurcașiu.

„Nu plec fără telefon. Nu plec fără chei, ca să mă pot întoarce noaptea și să nu trezesc toată strada, la 1 noaptea când ajung eu acasă. Fără bani sau card, aș zice, dar acum e pe telefon. Atunci, nu plec fără un ruj la mine”, a spus Amalia Enache.

Se pare că telefonul rămâne lider în alegerile vedetelor. Roxana Ciuhulescu a spus și ea care sunt cele trei obiecte care nu trebuie să lipsească.



„Telefonul rămâne pe primul plan, balsamul de buze și cheile de la mașină”, a menționat Roxana Ciuhulescu.

VIZIONEAZĂ MATERIALUL DE MAI SUS PENTRU A AFLA CE AU RĂSPUNS NICOLETA NUCĂ, XONIA, IOANA VIȘĂNESCU ȘI SENSY.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni