• Emisiuni
  • La Măruță
  • What's Up, acuzat ca si-a agresat logodnica in plina strada. Cantaretul a explicat "La Maruta" de la ce a pornit totul si ce s-a intamplat, de fapt

What's Up, acuzat ca si-a agresat logodnica in plina strada. Cantaretul a explicat "La Maruta" de la ce a pornit totul si ce s-a intamplat, de fapt

What's Up, acuzat ca si-a agresat logodnica in plina strada. Cantaretul a explicat "La Maruta" de la ce a pornit totul si ce s-a intamplat, de fapt

Vestea ca What's Up, unul dintre cei mai in voga cantareti in momentul de fata, si-a snopit in bataie logodnica, chiar in plina strada, a luat prin surprindere showbiz-ul romanesc.

Presa scrie ca tanarul, care a lansat doua hit-uri in 2012 si in 2013 - "K la meteo" (cu Andra) si "Arme" (cu Amna) - si-ar fi agresat logodnica in fata unui restaurant de tip fast-food din Bucuresti, in noaptea dinspre duminica spre luni.

Invitat in emisiunea lui Maruta impreuna cu Simina, logodnica lui, What's Up a tinut sa spuna cum au stat, de fapt, lucrurile. Atat el, cat si viitoarea sotie, spun ca totul a fost o gluma si ca nu se pune in niciun caz problema de violenta.

"Am fost la niste prieteni si am plecat spre dimineata. La un moment dat, am oprit sa mancat o shaorma. Radeam, glumeam si nevasta-mea imi spunea sa mergem acasa ca ii e somn. Eu nu voiam, si a aruncat cu shaorma in mine. Eu am insistat sa mai ramanem, iar ea m-a amenintat ca, daca nu mergem, arunca in mine cu shaorma. Asa a si facut. Eu, cand am vrut sa ma feresc, am lovit o scrumiera, iar scrumiera a ricosat in geam. A venit si politia, dar nu sunt urmarit penal. Am platit geamul si proprietarul fast-food-ului nu a depus plangere", a declarat el, cu zambetul pe buze.

La randul ei, si Simina a negat faptul cu artistul ar fi violent. "Mi se pare aiurea sa spui ca am fost lovita cu pumni, picioare, scrumiere in cap si shaorma. Noi ne iubim, suntem colerici", a declarat logodnica lui What's Up.







Tanarul, pe numele lui real Marius Ivancea, este logodit cu iubita lui, Simina, cu care are o relatie de patru ani. What's Up a cerut-o de sotie chiar in direct in emisiunea lui Maruta, in decembrie 2012.





Cantaretul s-a pus in genunchi in fata iubitei sale si a intrebat-o: "Draga mea Simina, vrei sa fii sotia mea?", iar ea, cu ochii in lacrimi, a raspuns "Da". Revezi momentul mai jos:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni