• PRO TV
  • Cameron Boyce a fost incinerat la cimitirul celebrităților din Los Angeles. Ce s-a întâmplat cu cenușa sa

Cameron Boyce a fost incinerat la cimitirul celebrităților din Los Angeles. Ce s-a întâmplat cu cenușa sa

Cameron Boyce a fost incinerat la cimitirul celebrităților din Los Angeles. Ce s-a întâmplat cu cenușa sa

Certificatul de deces al actorului Cameron Boyce relevă că acesta a fost incinerat de familia sa. Conform documentului, ceremonia a avut loc la Forest Lawn Memorial Park din Glendale, Los Angeles.

Dacă certificatul de deces al lui Cameron Boyce este real, atunci acesta nu a fost înmormântat conform tradiției creștine. Documentul, obținut de jurnaliștii de la Radar Online, arată că actorul Disney a fost incinerat la un celebru cimitir din Los Angeles, iar cenușa sa a ajuns la tatăl actorului, Victor Boyce.

La Forest Lawn din Glendale sunt înhumați, printre alții, Michael Jackson și Paul Walker.

Deși au trecut 12 zile de la moartea fulgerătoare a actorului, medicii legiști nu au făcut public raportul detaliat al necropsiei. Până acum, cauza morții este cea prezentată de familie: moarte naturală, survenită în somn, pe fondul unei crize de epilepsie.

Însă, familia și fanii actorului așteaptă și concluziile anchetatorilor, care au solicitat și un examen toxicologic.

FOTO: Getty Images

„Sunt copleșit de dragostea și sprijinul pe care familia noastră le-a primit. Chiar ajută și ne ușurează durerea acestui coșmar din care nu mă mai pot trezi. Nu vă pot mulțumi îndeajuns”, a reacționat pe rețelele sociale tatăl lui Cameron, Victor Boyce.

Cameron Boyce, plâns de Adam Sandler

Adam Sandler a postat un mesaj emoționant pe Twitter la 24 de ore de la anunțul morții lui Cameron Boyce. Cei doi au jucat împreună în filmul Grown Ups, unde Cameron i-a făcut lui Sandler o impresie foarte bună.

Vezi VIDEO cu mesajul lui Adam Sandler!

Cameron Boyce, regretat de toată lumea

Actrița Skai Jackson, care în serialul Jessie i-a fost soră lui Boyce, a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

„Nici nu știu de unde să încep. Mi-am pierdut cuvintele. Nu aș fi crezut, nici într-un milion de ani, că voi ajunge să scriu asta. Cam, tu ai fost unic. Inima mea va fi sfâșiată pe vecie. Sunt atât de fericită că am apucat să petrec aproape fiecare zi cu tine pe platourile de filmare; mi-ai dat cele mai calde îmbrățișări. Aș fi vrut să te fi strâns și eu mai tare când te-am văzut acum câteva luni. Îți mulțumesc pentru că ai fost fratele mai mare pe care nu l-am avut niciodată. Sunt atât de abătută și nu mă pot opri din plâns. Te iubesc atât de mult... zbor lin”, a scris actrița.

Cameron Boyce a murit - Reacția actriței Salma Hayek 

Actrița Salma Hayek a deplâns și ea dispariția prematură a fostului ei coleg de platou.

„Am avut privilegiul să joc rolul mamei lui Cameron în Grown Ups 1 și 2 și am păstrat contactul de-a lungul anilor. Era spiritual, talentat, bun, generos, amuzant și strălucitor. Veselia lui va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, în vreme ce el va dansa și va străluci în altă parte”, a scris Salma Hayek pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Peyton List și Cameron Boyce erau buni prieteni

Peyton List, actrița carte a interpretat rolul Emma Ross în serialul Jessie, a fost șocată de vestea morții lui Cameron. Ea și-a găsit cu greu cuvintele pentru a-și lua rămas bun de la bunul ei prieten. 

„Cameron, băiatul al cărui râs contagios încă-l mai aud. Băiatul care i-a lăsat pe toți să se simtă fără speranță și plini de iubire. Era mai tânăr decât mine, dar m-a învățat cum să răspândesc iubirea și bunătatea mai mult decât orice în viața mea. I-a ridicat pe toți cei din jurul lui și m-a inspirat să fiu un om mai bun decât aș fi fost vreodată fără indicațiile, răbdarea și dragostea lui.” 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni