• Emisiuni
  • La Măruță
  • Camelia Potec, despre David Popovici: "Este un băiat foarte deştept, un băiat care știe ce vrea"

Camelia Potec, despre David Popovici: "Este un băiat foarte deştept, un băiat care știe ce vrea"

Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie a intrat în direct La Măruță și a vorbit despre David Popovici, campionul al cărui nume a făcut înconjurul lumii. 

Fericită, Camelia Potec a declarat:
 
"Sunt foarte mândră că m-am născut în această ţară, că stau aici, că acum se văd rezultatele muncii noastre. Încă nu știu exact cum mă simt după victorie, în afară de faptul  că sunt și mai mândră că sunt din România. (...) David este un băiat foarte deştept, un băiat care știe ce vrea, o persoană care face multe şi o persoană care cere puţine. Se trezeşte la 04.30, nu pentru că e forţat, ci pentru că vrea să fie cel mai bun din lume şi aşa a devenit. (...) Adrian, antrenorul lui,  şi David, au o relaţie de prietenie şi respect. David a ales să stea la Budapesta alături de Robert Glinţă, dar apoi revine şi din  5 iulie va fi în bazin la Europenele de juniori."



 

Despre Adrian Rădulescu, antrenorul din spatele sportivului și cel care îl pregătește de nouă ani, Camelia Potec declară:
 
"Adrian are 32 de ani. Este un antrenor care și-a dedicat foarte mult timp studiului, este un antrenor care atunci când este pauză între antrenamente stă, citește, se interesează, studiază, se uită pe filmări ca să vadă ce greșește și ce poate îmbunătăți, este un antrenor care a știut și el de la început că își dorește să ajungă antrenor de lot și își dorește să pregăteasă sportivi care să câștige medalii la marile competiții și da, noi am avut încredere de la început în el și avem încredere în momentul în care vorbește despre un plan de pregătire." 


FOTO:

INSTAGRAM DAVID POPOVICI

GETTY

INSTAGRAM: CAMELIA POTEC






Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni