• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cabral și Adela Popescu, la provocarea sosurilor picante! Cum s-au descurcat cei doi prezentatori

Cabral și Adela Popescu, la provocarea sosurilor picante! Cum s-au descurcat cei doi prezentatori

A fost veselie mare în platoul emisiunii La Măruță! La rubrica “Spui tot sau îți ia gura foc”, Cătălin Măruță i-a avut invitați pe Adela Popescu și Cabral, prezentatorii emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

“Spune numele unui bărbat din showbiz cu care ai fi avut o relație, dacă nu l-ai fi cunoscut pe Radu Vâlcan”, a fost prima întrebare la care a răspuns Adela Popescu. 

“Eu nu am o problemă să recunosc… e un bărbat pe care îl admir din toată inima mea. Cabral, am zis!”, a spus amuzată vedeta. 

La întrebarea “Spune trei lucruri/tabieturi enervante la Mihai Bobonete”, Cabral a răspuns: “râgâie, flatulează și nu lasă omul să stea serios niciodată”. 

Adela Popescu l-a uimit pe Cătălin Măruță după ce a dat un nume la una dintre întrebările lui, însă a refuzat să citească ce era scris pe foaie și a preferat să mănânce picant. 

“Andreea Marin! Nu citești nimic, că mănânc! (…) Da, Andreea Marin! De ce m-ai adus în acestă situație. Eu sunt carne de tun, că am și sufletul ăsta curat!”, a spus Adela spre amuzamentul colegilor de platou. 

Cabral a intervenit: “Nu mă așteptam să spui așa ceva… Adela a făcut trei băieți cu Sfântul Duh”, iar vedeta a venit cu o replică inedită: “Da, dar vezi că din mine au ieșit mai mulți bărbați decât au intrat”.

“Gluma asta n-am făcut-o eu... știi cine a făcut-o? A venit o fată la Vorbește lumea... Ce vrei? Nu este gluma mea, mi-ar fi plăcut să fie că e foarte bună! Anisia Gafton a zis. Avem și înregistrare de la Vorbește lumea. Chiar n-am zis-o eu”, a adăugat Adela. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni