• Emisiuni
  • La Măruță
  • Brigitte rupe tăcerea! După ce a părăsit Ferma, fosta concurentă face declarații uluitoare

Brigitte rupe tăcerea! După ce a părăsit Ferma, fosta concurentă face declarații uluitoare

Brigitte rupe tăcerea! După ce a părăsit Ferma, fosta concurentă face declarații uluitoare

Brigitte a părăsit Ferma – Un nou început! în urma duelului pe care l-a avut cu Otniela. Singurul lucru pe care i l-a cerut lui Pastramă înainte să părăsească competiția a fost să stea cât mai departe de rivala care a eliminat-o.

 Aceasta a venit în platoul emisiunii "La Măruță" pentru a clarifica toate zvonurile din presă. Bruneta a vorbit în detaliu despre fosta relație, despre cum a început povestea de dragoste cu Florin Pastramă, dar și de ce Ferma-Un nou început a fost cea mai grea și mai dureroasă experiență din viața ei.

"Sunt un om care nu am ce să ascund. Am dovezi pentru tot ce spun. Pe data de 4 decembrie am fost părăsită de Cornel. A plecat de acasă pentru prima dată, noi urma să pozăm un pictorial împreună.  Ne-am despărțit pentru că i-am scos dopul de la cadă prea devreme. M-a parasit de două ori"



 În ceea ce privește relația pe care o are cu Florin Pastramă, Brigitte a declarat:"M-am îndrăgostit de Florin atunci când am fost la pământ, atunci când am fost acuzată că am otrăvit colegii. A fost lângă mine, m-a susținut, a plâns alături de mine. El iubește sufletul meu și eu iubesc sufletul lui".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni