• PRO TV
  • Brigitte Pastramă a schimbat rochia de mireasă cu o ținută super sexy. Cum arată rochia în stilul surorilor Kardashian

Brigitte Pastramă a schimbat rochia de mireasă cu o ținută super sexy. Cum arată rochia în stilul surorilor Kardashian

Brigitte Pastramă a schimbat rochia de mireasă cu o ținută super sexy. Cum arată rochia în stilul surorilor Kardashian

Nunta anului în Romania s-a ridicat la așteptările celor prezenți. Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit într-o decor de vis, au avut invitați unul și unul, un program artistic pe măsură și ținute demne de covorul roșu. Brigitte Pastramă a avut două rochii la marele eveniment. 

Brigitte Pastrama și-a impresionat cei 350 de invitați cu o superbă rochie de mireasă cu o trenă de trei metri, în valoare de 10.000 euro. Vedeta însă a mai avut încă o surpriză: o a doua rochie la fel de spectaculoasă.



Ținuta aleasă de Brigitte îi pune trupul perfect în valoare și ne duce cu gândul la rochiile Balmain purtate de surorile Kardashian sau de modelele internaționale la marile evenimente de fashion. Mulată, decupată, cu porțiuni transparente, cu franjuri și cu spatele gol, rochia a stârnit admirația invitaților. 





Foto: Kylie Jenner, sora mai mica a lui Kim Kardashian, într-o rochie asemanatoare cu a lui Brigitte Pastrama



Foto: Modelul Alessandra Ambrosio, într-o rochie cu decupaje

Brigitte și-a completat look-ul cu o diademă elegantă.

“Mă simt foarte fericit, îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat-o pe Brigitte. Are un suflet deosebit. Mă iubește, o iubesc foarte tare și eu. Mă mai atinge, așa, la câteva zile, dar e bine. Că dacă o face, nu mai greșesc și chiar îi mulțumesc pentru lucrul ăsta”, a spus mirele Florin Pastramă.

“Știu că Florin e un tip glumeț din fire, dar pentru amândoi această zi a fost una specială, încă de dimineață, pentru că am avut Cina Domnului, un moment înălțător care se întâmplă o dată pe lună. Sunt fericită pentru că am o familie în Domnul, pentru prima dată, și sper că Dumnezeu să ne binecuvânteze cu copii. Pentru că îmi doresc din suflet să văd și eu cum este o familie întreagă”, a spus și Brigitte. 

Vezi mai multe imagini de la nunta in GALERIA FOTO de mai jos!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni