• PRO TV
  • Brigitte Năstase chiar e Nosferatus şi Baba Cloanţa sau e persecutată în Ferma? De ce a ajuns singură împotriva tuturor?

Brigitte Năstase chiar e Nosferatus şi Baba Cloanţa sau e persecutată în Ferma? De ce a ajuns singură împotriva tuturor?

Brigitte Năstase chiar e Nosferatus şi Baba Cloanţa sau e persecutată în Ferma? De ce a ajuns singură împotriva tuturor?

"Atâta ură este împotriva mea, încât e foarte greu de stat aici!" Aceasta este concluzia la care a ajuns Brigitte după săptămânile petrecute în Fermă.

Marius Crăciun declară că "Brigitte  se ciondăneşte şi se ceartă, iar fără ea ar fi mai multă linişte în casă"! Moroşanu, la rândul său, o numeşte "conflictuală" şi îi spune Baba Cloanţa. Otniela afirmă că fiecare din casă a avut macar o ceartă cu aceasta. Cătălin Zmărăndescu o numeşte Nosferatus şi nu crede ca Pastramă o va lua de soţie, iar Ioana Filimon a scos-o la duel...ca să readucă bucuria în Fermă. Culmea, uneori îl scoate din sărite şi pe Pastramă, deşi acesta încă arată că e îndrăgostit de ea.



"Bă, frate, nu mai putem! Nu mai putem să mai stăm lângă persoana asta. Nu mai putem să o mai suportăm!"
este concluzia lui Moroşanu, care, culmea, la început i-a fost alături. Brigitte se comportă ca şi cum ar traversa una din cele mai grele perioade din viaţa ei, asta în condiţiile în care iubita lui Pastramă a făcut închisoare. 

Culmea, chiar şi la închisoare a reuşit să se integreze mai bine. Acolo devenise instructor de aerobic pentru deţinute şi se înţelegea bine cu toată lumea. În Fermă însă, deşi la început a fost votată Fermier Şef,  deşi toţi recunosc că munceşte foarte mult, acum aproape toţi aşteaptă ca Brigitte să piardă duelul. 

Deşi în Fermă fiecare are propriul adevăr, e posibil ca acesta, ca de obicei, să se afle undeva la mijloc. Rămâne de văzut cum se vor desfăşura lucrurile de acum încolo şi ce dezvăluiri va face următorul care părăseşte Ferma-chiar dacă e sau nu Brigitte. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni