• PRO TV
  • BLACK FRIDAY ia startul în mall-urile din București. Reduceri de până la 80% la branduri renumite

BLACK FRIDAY ia startul în mall-urile din București. Reduceri de până la 80% la branduri renumite

BLACK FRIDAY ia startul în mall-urile din București. Reduceri de până la 80% la branduri renumite

În perioada 13 – 22 noiembrie, negrul aduce noroc la cumpărături. Cele mai cunoscute branduri de modă, frumusețe, IT&C, produse home & deco, jucării și multe altele, își așteaptă clienții cu oferte promoționale, reduceri de până la 80%, precum și premii instant.

Spre exemplu, Promenada Mall și Mega Mall desfășoară campania mALL BLACK FRIDAY. Începând cu 13 noiembrie, în fiecare zi a perioadei de campanie, primii 10 clienți care se prezintă la info desk îmbrăcați într-o ținută ALL BLACK, câștigă instant un bilet de parcare gratuită valabil pentru o zi. Mai mult, clienții care fac cumpărături de minimum 500 lei pot câștiga instant unul dintre cele 60 de vouchere cadou în valoare de 50 de lei și se pot înscrie la tombola cu premii constând în 2 telefoane iPhone 12 black.

Tot în Promenada Mall, colecțiile din magazinele Peek & Clopenburg, Guess, Liu Jo, Coccinelle, Bigotti, BSB, C&A și Samsonite vor beneficia de reduceri de până la 50%, iar în magazinele de încălțăminte precum Il Passo, ECCO, Musette, Humanic, CCC și Deichmann vor fi discounturi de până la 70%. Magazinele cu articole sportive INTERSPORT, HERVIS și SIZEER își vor întâmpina clienții cu reduceri de până la 50% la articole selecționate. De asemenea, Magazinele preferate de produse de îngrijire și cosmetice The Body Shop, Kiehl’s, Pupa, Sabon, MAC anunță reduceri de până la 50 %, Optiblu își așteaptă clienții cu promoții de până la 80% la peste 2000 de produse, iar Leonardo Optics cu până la 50 % reducere la lentile de contact, rame ochelari de vedere și la ochelari de soare. 

În perioada 13 – 29 noiembrie, la AFI Cotroceni, dacă faci cumparaturi de minimum 200 de lei, primești garantat un voucher de 50 de lei, iar dacă faci shopping de minimum 300 de lei, câștigi un voucher de 100 de lei. Cele mai mari reduceri, de până la 70% au anunțat magazinele: Il Passo, Nissa, Xpert Beauty, Dormeo și Delimano. 

De reduceri de până la 50 %, veți putea beneficia în magazinele: DS Damat, Aldo, Smyk, Tezyo și Salamander, Deichman, Collective și Kix, Intersport și Motivi. 

La Băneasa Shopping City, între 12 și 30 noiembrie, cei care vor face cumpărături au șansa să câștige zilnic, prin tragere la sorți, unul dintre sutele de vouchere în valoare de 500 de lei, de la branduri internaționale de renume. De asemenea, în perioada 5.11 – 24.12, centrul comercial oferă gratuit serviciul de împachetare a cadourilor, între orele 12:00 și 20:00, la intrarea principală, lângă Food Court. Între 12 și 18 noiembrie, la Băneasa Shopping City, cele mai mai reduceri, de până la 70 %, au anunțat magazinele: Furla, Il Passo, Xpert Beauty, Jolidon și Under Armour. Reduceri de 40-50% au anunțat brandurile: Superdry, Kendra, Armani boutique, Gerovital, Bigstep, Humanic, Tezyo, Vans, Cărturești. Iar la Optiblu și Optiplaza, îți poți găsi o pereche de ochelari, la 80% reducere. 

Bucură-te de Black Friday și #shoppingînsiguranță!

Centrele comerciale au implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv prevenirea răspândirii Covid-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a magazinelor. 

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, sunt: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea și filtrarea aerului din centrul comercial o dată la 3 ore, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, benzi cu suprafață nanosept pe suprafețele frecvent atinse.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni