• Emisiuni
  • La Măruță
  • Victor Slav face lumina in scandalul dintre Bianca si paparazzi. Prezentatorul TV explica de ce nu poarta verigheta

Victor Slav face lumina in scandalul dintre Bianca si paparazzi. Prezentatorul TV explica de ce nu poarta verigheta

Victor Slav face lumina in scandalul dintre Bianca si paparazzi. Prezentatorul TV explica de ce nu poarta verigheta

Bianca si Victor s-au intors joi in tara, dupa operatia la picioare suferita la o clinica din Budapesta. Jurnalistii care au venit la Deva au avut parte de o surpriza, dupa ce un grup de 15-20 de oameni, chemati - se pare - de nasii vedetei, le-au blocat drumul si i-au impiedicat sa-si faca meseria.

Bianca Dragusanu s-a operat la ambele picioare in Ungaria, iar joi dupa masa a ajuns in Romania. Sotia lui Victor Slav a mers la Deva, acolo unde locuiesc nasii ei de la nunta, dar nu a dormit sa fie filmata.

Scandalul dintre ea si paparazzi s-a lasat cu masini blocate pe stradute laturalnice, injuraturi si amenintari.

Victor Slav a transmis un mesaj presei dupa incidentul cu paparazzi: “Eu nu vreau decat sa fim lasati in pace, suntem doar niste oameni normali. Nu cerem nimic, nu vrem nimic, decat sa fim lasati in pace. Toata lumea isi da cu parerea, divortam, nu divortam in doua saptamani. Mesajul nostru pentru toti  este: “Putem sa ne traim viata?”. Vreau sa ne vedem de treaba noastra, sunt curios cand se termina totul. Bianca este bine, dar urmeaza cateva zile de recuperare si alte intalniri si decizii daca se mai fac alte interventii. Ne-a fost teama de operatia asta, dar trebuia facuta si e foarte bine ca am facut-o”.

Victor Slav a explicat si de ce nu poarta mereu verigheta. “Nu sunt obisnuit. Daca nu am purtat pana acum nu am instinctul sa o pun de dimineata. Nu dorm noaptea cu verigheta, dar sunt atatia oameni care nu poarta verigheta”, a declarat el.

Referitor la avalansa de zvonuri si barfe despre relatia lui cu Bianca Dragusanu, prezentatorul TV spune ca e o “adevarata nebunie” si ca nu se lasa afectat de nimic din ce apare in tabloide. 

Sunt mai multi oameni care isi dau cu parerea si stiu mai multe decat noi. Nu ne afecteaza zvonurile, avem alte lucruri de care sa ne ocupam. Am trecut printr-o operatie care nu a fost usoara. Parerea mea e ca ce se intampla in momentul de fata e o nebunie totala”, a povestit Victor Slav, care a explicat si de ce au chemat oameni care sa ii opreasca pe paparazzi in Deva.

Suntem oameni, avem dreptul la intimitate. Nu i-a agresat nimeni pe paparazzi, nu i-a imbrancit. Bianca a spus mai demult ca nu vrea sa mai vorbeasca despre viata ei, este decizia ei, nu ii impun eu nimic”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni