• Emisiuni
  • La Măruță
  • La doar cateva zile dupa nunta, Bianca Slav a ajuns pe mana chirurgilor. Primul mesaj al roscatei dupa operatie

La doar cateva zile dupa nunta, Bianca Slav a ajuns pe mana chirurgilor. Primul mesaj al roscatei dupa operatie

La doar cateva zile dupa nunta, Bianca Slav a ajuns pe mana chirurgilor. Primul mesaj al roscatei dupa operatie

"La Maruta" - in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 17:30 la ProTV!

La doar cateva zile dupa nunta, Bianca si Victor Slav au plecat in luna de miere la Budapesta, dar nu pentru relaxare, ci pentru a rezolva o problema mai veche de sanatate a roscatei. Bianca a ales sa se opereze la picioare cel mai probabil la recomandarea nasuluiu Zsolt Csergo.

Bianca si sotul ei sunt impreuna cu cele doua perechi de nasi in Budapesta, unde s-au cazat la un hotel de 5 stele din centrul orasului. Roscata s-a operat miercuri dimineata, iar dupa-amiaza si-a revenit din operatia care a durat o ora si jumatate si care a necesitat curatarea hematoamelor. “M-am trezit, sunt ok” asa a sunat primul sms trimis de Bianca la redactia cancan.ro.

Vezi VIDEO pe http://lamaruta.protv.ro/

Dupa operatie, Bianca mai ramane internata inca doua zile pentru recuperare si alte analize, impreuna cu Victor Slav, care ii este alaturi in permanenta.



Bianca a dezvaluit acum cateva luni in emisiunea lui Maruta ca a fost victima violentei extreme, in urma cu cativa ani. Un fost iubit o abuza constant, iar in urma unei batai a ajuns in spital, unde a stat in coma doua zile si era cat pe ce sa-i fie amputat un picior.

Sotia lui Victor Slav a ramas cu probleme la piciorul drept pana in ziua de azi si niciun medic nu a reusit s-o ajute. Ca sa mascheze vanataile de pe picioare, Bianca se dadea in fiecare zi cu fond de ten.

In viata mea am cunoscut un individ care mi-a rupt picioarele. Am avut o relatie de doi ani de zile in care am trait terorizata. Tot eu eram vinovata cand luam cate o mama de bataie. Ma punea sa stau in genunchi sa-mi cer iertare ca m-a batut, pentru ca el a jurat in biserica sa nu mai dea in mine”. Una dintre batai a trimis-o direct in spital, cu un cheag de sange de forma unei paini la picior si hemoragie interna. A fost in coma doua zile, iar medicii voiau sa-i amputeze piciorul, a povestit roscata cu ochii in lacrimi. 

"Am consultat zeci de doctori, am platit sute de milioane, si inca simt dureri puternice la picior.  In ultima vreme nu m-am mai putut deplasa deloc din cauza durerii. Dupa 2-3 ore de mers, trebuie neaparat sa ma asez pentru ca nu mai pot sa merg" spune Bianca.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni