• Emisiuni
  • La Măruță
  • Bianca Dragusanu raspunde acuzatiilor ca ar fi posedata. Roscata si-a iesit din fire: "Lasati-ma in pace, vedeti-va de vietile voastre!"

Bianca Dragusanu raspunde acuzatiilor ca ar fi posedata. Roscata si-a iesit din fire: "Lasati-ma in pace, vedeti-va de vietile voastre!"

Bianca Dragusanu raspunde acuzatiilor ca ar fi posedata. Roscata si-a iesit din fire: "Lasati-ma in pace, vedeti-va de vietile voastre!"

Bianca Dragusanu a starnit numeroase controverse cand a incercat sa mute ceremonia religioasa de nunta la restaurant.

S-a spus ca Bianca Dragusanu este claustrofoba, ca nu suporta mirosul de tamaie si ca nu poate sta in picioare in biserica, iar de aceea a cautat sa se marite cu Victor Slav la restaurantul unde va avea loc si petrecerea.

Roscata si-a atras numeroase critici, atat in presa, cat si din partea preotilor, care au catalogat-o drept "posedata". "La Maruta", Bianca a explicat ca nici vorba de asa ceva. Sotia prezentatorului de la ProTV spune ca a fost o simpla dorinta.



"Am vazut si alte persoane publice care au facut casatorii in aer liber. Daca nu se poate, foarte bine, mergem la biserica", a afirmat ea. "Nu vreau sa sfidez pe nimeni. Daca trebuie sa ne casatorim in biserica, asa vom face" , a continuat invitata lui Maruta.

Mai mult, aceasta a acuzat ca au existat preoti care ar fi acceptat, in schimbul unor sume mari de bani, sa oficieze ceremonia oriunde isi doreste ea.

"Mi-au spus ca daca le dau 1.000 de euro fac nunta unde vreau eu, dar sa nu le apara fata", a marturisit Bianca, precizand ca nu a acceptat "oferta".

Totusi, roscata sustine ca starea de sanatate ar putea sa ii creeze neplaceri in cazul unei slujbe tinute in biserica.

"Nu pot sa mananc, nu pot sa dorm. In cazul in care mi se va face rau, nu vreau sa atrag atentia asupra mea, voi sta in genunchi, nu pe scaun", a declarat ea in emisiunea lui Catalin Maruta.



Bianca si Victor au fost surprinsi in timp ce luau in calcul sa isi schimbe religia si sa treaca la catolicism, mai ales dupa ce au aflat ca Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, fiind casatoriti in rit catolic, nu vor putea sa le fie nasi.

Astazi, Bianca sustine ca au fost vorbe spuse la suparare.

"Lasati-ma in pace, vedeti-va de vietile voastre! Nu imi schimb religia, v-am spus de 30 de ori ca ne casatorim in biserica si haideti sa incheiem acest subiect" , a rabufnit ea.

Pe de alta parte, Nicoleta Luciu s-a declarat socata ca nu poate fi nasa de cununie a cuplului: "Nu slujim acelasi Dumnezeu?", l-a intrebat ea pe preotul invitat in emisiune.

"Daca mergem in centru, eu pe jos si dumneavoastra cu autobuzul, inseamna ca mergem cu aceeasi viteza? (...) Dumnezeu este peste tot, dar este vorba de o taina", a explicat el.



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni