Bianca Drăgușanu: "Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde"

Bianca Drăgușanu a acceptat să povestească La Măruță despre parcursul în televizune și despre  talentele care o recomandă să fie...Bianca Drăgușanu.

Cu multă convingere, vedeta a afirmat:
 
"De ce crezi că m-am operat prea mult, dacă toate vor să fie ca mine? Doar persoanele frustrate spun asta. Trăim in 2021, ar fi culmea să mă dau cu cremă de gălbenele pe față și să nu am riduri. (...) Eu consider că am reușit în viață că mereu mi-am regăsit putere să renasc din cenușă. Eu am carte de muncă de la 18 ani, nu am depins niciodată material de o persoană. La nivelul la care câștig eu, normal că și anturajul meu e ca mine. Dacă vă interesează, am luat bacul cu 9, 50. Dacă urmam o facultate de medicină, pentru că pasiunea mea mare e medicina estetică, cred că eram printre cei mai buni. Am făcut doi ani de ASE și îmi pare rău că nu am continuat. Nu mă demachiez că îmi cere cineva! De ce aș face eu pentru cineva asta doar pentru că îmi cere? Ca să ce?" 



Mai departe, Bianca a vorbit și despre finanțe:

"Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea. Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place."

Cu un ceas pe mână cât două apartamente din centrul Bucureștiului, vedeta a povestit că o parte din veniturile ei vin din afacerile pe care le are cu rochiile de mireasă, din afacerile pe care le are cu produse sportive și cu blănuri și din contractele pe care le are. 





VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO-UL ATAȘAT ACESTUI MATERIAL


FOTO: BIANCA DRAGUȘANU INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni