• Emisiuni
  • La Măruță
  • Benny Adegbuyi are o familie superbă! Cum arată soția și fiul luptătorului de K1

Benny Adegbuyi are o familie superbă! Cum arată soția și fiul luptătorului de K1

Benny Adegbuyi a revenit aseară, 20 decembrie, în România, după victoria fantastică în fața lui Badr Hari, la gala de kickbox Glory 76, de la Rotterdam. 

Luptătorul a fost așteptat pe aeroport de prieteni, dar și de cele mai importante ființe din viața sa, soția și fiul Patrick. Benny a fost invitat alături de frumoasa sa familie în emisiunea “La Măruță”, unde a făcut dezvăluiri despre performanța reușită la Rotterdam. 

Sportivul de 35 de ani a povestit cum s-a simțit în ring, dar și ce i-a trecut prin minte când a căzut la podea și a fost numărat. “M-a amețit puțin. Cred că asta m-a îmbărbătat. Când mă număra arbitrul nu-mi venea să cred că se poate întâmpla asta după o repriză bună (...) M-am gândit la familia mea și am zis că nu pot să pierd”, a declarat luptătorul.

Benny a dezvăluit că va scoate la licitație mănușile cu care a boxat în meciul cu Badr Hari, iar banii vor fi donați. “De obicei le țin ca suvenir, dar fiind luna cadourilor m-am gândit să le scot la licitație (...) Sunt mănușile cu care l-am bătut pe Badr Hari”, a spus sportivul. Luptătorul născut la Cluj-Napoca s-a impus prin KO tehnic în primul minut din repriza a treia.

Benny și Elena sunt împreună de zece ani. Vezi în materialul VIDEO de mai sus cum s-au cunoscut cei doi

Fotografii: Instagram adegbuyibenny

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni