Bănel Nicoliță, viața după divorț și planul măreț

Fostul fotbalist Bănel Nicoliță (37 ani) a povestit, într-un interviu pentru emisiunea La Măruță, de ce a renunțat la proiectul de la Făurei și ce își dorește să facă în viitor. 

Fostul mijlocaș al Stelei București (actuala FCSB) a reușit să își ducă echipa din orașul natal până în Liga 3, dar fără sprijinul autorităților locale, lui Nicoliță i-a fost greu să mai susțină echipa. 

Într-un interviu pentru emisiunea La Măruță, Nicoliță a explicat motivele: 

„Nu mai aveam bani de nimic și atunci a trebuit să iau atitudine. M-am întâlnit cu domnul primar, mi-a spus că va încerca să ne ajute. Eu din vară nu voi mai merge acolo. Mi-am băgat și familia, și prietenii și degeaba. Cu siguranță că mă doare sufletul, pentru că e ca o afacere. Eu am vrut să promovez mulți copii”.  

Nicoliță nu renunță la sportul care l-a consacrat și a anunțat că va deschide o școală de fotbal care-i va purta numele.

„Mă bucur că obiectiv este Școala de Fotbal Bănel Nicoliță. Dacă vreți să aduceți copiii, eu voi fi antrenor, o să-i ajut să ajungă fotbaliști mari. De săptămâna viitoare voi fi alături de copilași, să-i antrenez”. 

Fostul internațional a povestit și despre fetele sale: „Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt sănătoase. Sunt bucuros că cea mică merge la gimnastică, la Steaua. Cea mare încă nu s-a hotărât.”

Bănel Nicoliță nu a dorit să dea mai multe detalii despre viața privată, dar a spus: 

„Sunt fericit. Mi-am găsit liniștea”. 

Vezi detalii în materialul video de mai sus. 





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni