• PRO TV
  • Autoritățile au dezvăluit cum a căzut MC Kevin de la etaj! Încă două persoane ar fi implicate

Autoritățile au dezvăluit cum a căzut MC Kevin de la etaj! Încă două persoane ar fi implicate

Autoritățile au dezvăluit cum a căzut MC Kevin de la etaj! Încă două persoane ar fi implicate

Zilele trecute, presa din întreaga lume a notat că MC Kevin, unul dintre cei mai iubiți artiști din Brazilia, cu sute de milioane de vizualizări pe YouTube, a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel din Rio de Janeiro.

Pe numele său real Kevin Nascimento Bueno, MC Kevin era bun prieten cu Neymar, celebrul fotbalist vorbind despre dispariția prematură a cântărețului în vârstă de 23 de ani. „Nu-mi vine să cred, nu știu ce să spun! Plănuiam să ne vedem în vacanță, dar, din păcate, nu vom mai putea face asta”, a afirmat sportivul după ce a aflat că MC Kevin a murit.

Presa din Marea Britanie notează că artistul se căsătorise în urmă cu doar două săptămâni cu Deolane Bezerra, iar acest lucru, oricât de greu ar fi de crezut, pare să fi contat atunci când el a murit. Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, MC Kevin nu a căzut de la etajul 5 al hotelului în care se afla, ci s-a aruncat! Însă de ce a făcut asta? Răspunsul vine din partea autorităților: bărbatul se afla în cameră alături de fotomodelul Bianca Domingues și de un prieten comun, Victor Elias, cei trei fiind protagoniștii unei partide de sex.

Informațiile au fost făcute publice după ce Bianca Domingues a fost audiată și a afirmat că după ce s-a întâlnit pe plajă cu MC Kevin și cu Victor Elias, au urcat împreună în camera de hotel, pentru a avea parte de niște clipe de neuitat. Din păcate, la un moment dat la ușa camerei s-au auzit mai multe zgomote, iar artistul a crezut că este soția lui, care se afla în același hotel.

Pentru a nu fi prins că o înșela, MC Kevin a luat decizia de a ieși pe geam, însă niciun martor nu a putut spune cu exactitate ce a vrut acesta să facă mai departe, informațiile apărute în presă fiind contradictorii: unele publicații afirmă că brazilianul a vrut să sară în piscină, dar că nu a calculate bine distanța, în timp ce alți jurnaliști notează că acesta a vrut să sară pe balconul unei alte camera, dar a căzut în gol.

foto: Instagram Deolane Bezerra; Instagram MC Kevin

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni