• PRO TV
  • Astăzi este marea finală Ferma. Un nou început! Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun vor lupta și cu sufletul

Astăzi este marea finală Ferma. Un nou început! Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun vor lupta și cu sufletul

Astăzi este marea finală Ferma. Un nou început! Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun vor lupta și cu sufletul

Au pornit de la nimic. Și-au construit singuri toaleta, grajdurile pentru animale, sera, au topit zăpadă pentru apă și uz casnic, au dat viață taberei pentru copii, s-au luptat cu ei și cu cei din jur.

Au învățat să facă multe lucruri și, mai important, au învățat multe lucruri despre ei înșiși. Și-au depășit limitele și au avut parte de un nou început. Timp de 17 săptămâni, 20 de concurenți au trăit experiența vieții lor: unii s-au distrat, unii au muncit, alții s-au odihnit sau s-au îndrăgostit, au făcut strategii sau au încercat să stea deoparte de alianțe. Iar în această seară, de la 21:30, Ferma – Un nou început! își va desemna câștigătorul!

Doar doi vor păși în această seară cu emoții în arenă pentru ultimul duel din acest sezon: Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun. Ei vor lupta și cu sufletul, vor face tot posibilul să iasă învingători din ceea ce se va dovedi o luptă foarte, foarte strânsă.

În prima zi, Ame Călin, Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Geanina Ilieș, Ioana Filimon, Otilia Billionera, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Matei Negrescu, Remus Boroiu, Silviu Țolu și Vali Bărbulescu au pășit cu toții în fermă siguri că vor ajunge departe. Unii dintre ei chiar au ajuns departe din prima zi... la cabană. Restul au rămas în fermă și au dus lupte grele cu ei înșiși, cu ceilalți concurenți, dar și la fiecare duel. Acum, toți vor fi în gradenă și-i vor susține pe finaliști.

De la 21:30, în această seară, ferma va avea un nou început pentru ultima oară în acest sezon și își va desemna marele câștigător.



Ediția de miercuri seară, lider absolut de audiență!

Românii aleg, de fiecare dată, să urmărească aventurile concurenților din fermă! Miercuri seară, Ferma – Un nou început! a obținut cifre aproape duble față de televiziunea de pe locul secund pe toate segmentele de public (comercial, urban, național)! La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 10.0 puncte de rating și 28.9% share, spre deosebire de locul secund, cu doar 4.7 puncte de rating și 13.6% share.

Peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit ediția de miercuri în fiecare minut, iar duelul dintre Marius, Moro și Zmără a adus minutul de aur de la 23:05, când aproximativ 2 milioane de români le făceau galerie celor trei concurenți. Ferma - Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni