• Emisiuni
  • La Măruță
  • Arsenie Todiraș: "Acum câștig mai bine decât în perioada O-Zone" Ce dezvăluiri face în cel mai sincer interviu?

Arsenie Todiraș: "Acum câștig mai bine decât în perioada O-Zone" Ce dezvăluiri face în cel mai sincer interviu?

Arsenie a făcut parte din formația-fenomen O-Zone, trupa de băieţi care a atins faima mondială cu hituri precum “Dragostea din tei”, “Despre tine” şi “De ce plâng chitarele”.

După destrămarea trupei, Arsenie Todiraş şi-a luat numele de scenă Arsenium. Mai mult, în 2006, a reprezentat Republica Moldova la Eurovision cu piesa “Loca”, iar în 2008 a lansat “Rumadai”, single ce a ajuns în Top 100 în ţări ca Germania şi Austria.
 
La Măruță a dat ce mai sincer interviu și a vorbit despre copilărie, despre moartea părinților, care l-a marcat mult, dar și despre destrămarea formației.
 
"Când a murit mama, trupa O-Zone a semnat primul contract.(...) Poate trebuia să trăiesc durerea, m-am afundat în muncă.(...) Primii ani nu realizam că s-a stins trupa. (...) Până la ultimele concerte din Japonia știam că nu mai continuăm. (...) Au fost chestii financiare care ne-am despărțit, și eu eram ca și caracter...Nu știu, poate dacă eram mai maleabil... Dan e...Cum vrea el, așa trebuie să fie. (...) Asta era problema,că nu ne simțeam inferiori, dar ar fi trebuit, vezi? (...) Se întâmplau chestii când el se simțea jignit. (...) Dan era un bun psiholog, de a te vedea, de a te convinge, dar nu era prea diplomat. (...) În schimb, Radu e super! Și acum e super! (...) Acum câștig mai bine decât în perioada O-Zone." 





FOTO: INSTAGRAM ARSENIE TODIRAȘ 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni