• PRO TV
  • Arnold Schwarzenegger invitat în România. Zece motive pentru care n-ar trebui să stea pe gânduri

Arnold Schwarzenegger invitat în România. Zece motive pentru care n-ar trebui să stea pe gânduri

Arnold Schwarzenegger invitat în România. Zece motive pentru care n-ar trebui să stea pe gânduri

Starul cinematografiei americane Arnold Schwarzenegger a fost invitat să vină în România la sfârșitul acestei luni.

Terminator a fost abordat de reprezentanții Federației Române de Culturism și Fitness și invitat să participe la Cupa Mondială de Culturism și Fitness. Evenimentul sportiv ale loc la Cluj-Napoca între 23 și 25 noiembrie 2018. Starul de origine austriacă este un cunoscut culturist, care a câștigat de șapte ori celebrul concurs Mr. Olympia. 

Împreună cu el a fost invitat și președintele Federației Internaționale de Culturism, dr. Rafael Santonja, însă vestea proastă este că niciunul dintre ei nu a confirmat că vor veni în România. Reprezentanții Federației Române de Culturism spun că, cel mai probabil, cei doi nu vor fi oaspeții evenimentului de la Cluj-Napoca.

„A fost o întâlnire între președintele Federației Române și președintele Federației Internaționale, unde partea română le-a lansat invitația de a participa la Cupa Mondială de la Cluj. Mai era un aspect, acela că Arnold Schwarzenegger are niște filmări la Budapesta și s-ar putea să fie acolo în perioada competiției. Nici președintele Federației Internaționale, nici Schwarzenegger nu vor veni în România”, ne-a spus Alex Badea, secretarul general al Federației Române de Culturism și Fitness.

Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism, l-a invitat pe Arnold la Cluj


Zece motive pentru care Arnold Schwarzenegger ar trebui să vină în România

Este una dintre puținele celebrități trecute de 70 de ani care au ratat până acum țara lui Dracula. La cât de îndrăgostită e fiica sa Katherine, nu e exclus ca în curând să bată clopotele de nuntă. Iar atunci chiar să uite complet de România.

În prezent filmează pentru Terminator 6 și, cel mai probabil, ne va spune din nou replica sa celebră: „I’ll be back”. Odată ajuns în România își va dori să se întoarcă mereu.

Arnold Schwarzenegger are origine austriacă, deci trebuie să-i placă foarte mult cârnații. Întâmplarea face că ardelenii, mai ales cei din zona Clujului, sunt foarte pricepuți în prepararea acestor delicatese din carne.

Româncele chiar sunt cele mai frumoase femei din lume, în ciuda faptului că niciuna nu a câștigat celebrul concurs de frumusețe Miss Universe.

Ar afla, cu această ocazie, că pălinca este cel mai bun mod de a arde calorii. Astfel că n-ar mai trebui să se abțină de la a mânca burgeri.

A fost primul civil care și-a cumpărat un vehicul Humvee, în 1992. Ar fi surprins să afle că mai toate blocurile cu patru etaje din Drumul Taberei au câte un astfel de autovehicul parcat la intrare.

Este idolul tuturor puștilor cu vârste cuprinse între 12 și 70 de ani.

În gospodăriile de la țară ale românilor găsești cel puțin un poster cu Arnold. Chiar și pe ușile toaletelor.

Proabil în România va găsi cea mai ieftină bere din lumea civilizată, deși prețul berii n-ar trebui să fie o problemă pentru el.

România este o țară în care poți să călătorești și fără motiv.

Actorul și sportivul Arnold Schwarzenegger, azi în vârstă de 71 de ani, a fost al 38-lea guvernator al statului California. Mandatul său s-a întins între ani 2003 – 2011.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni