• PRO TV
  • Armie Hammer, la dezintoxicare din cauza consumului de alcool și droguri

Armie Hammer, la dezintoxicare din cauza consumului de alcool și droguri

Armie Hammer, la dezintoxicare din cauza consumului de alcool și droguri

Armie Hammer a recunocut că are nevoie de ajutor specializat, după scandalul sexual care i-a distrus cariera. Conform unor surse de peste Ocean, actorul a reclamat probleme cu alcoolul și cu consumul de droguri.

Armie Hammer s-a internat din proprie inițiativă într-o clinică din Florida, specializată în recuperare fizică și emoțională. Actorul de 34 de ani acuză probleme cu consumul de alcool și droguri, după scandalul sexual care l-a făcut să piardă multe persoane dragi.

Conform Vanity Fair, Hammer a fost condus la clinică de fosta soție, Elizabeth Chambers, și de cei doi copii ai lor.

Elizabeth și copiii l-au lăsat și au intrat până unde li s-a permis. Au fost multe îmbrățișări”, a dezvăluit o sursă.

Un alt apropiat al actorul a confirmat pentru revistă că actorul a cerut ajutor de specialitate și s-a declarat dispus să urmeze orice tratament pentru a scăpa de problemele sale.

Necazurile sale au început în ianuarie 2021, când mai multe femei au declarat pe rețelele sociale că actorul le-a abuzat sexual și emoțional. O serie de dialoguri private au scos la iveală o latură mai puțin cunoscută a actorului, care vorbea cu însuflețire despre violuri și canibalism.

În martie 2021, o femeie de 24 de ani a dezvăluit într-o conferință de presă că a fost violată de Armie Hammer. Tânăra, care s-a prezentat Effie, a susținut că ea și Hammer erau amanți. 

Cariera actorului s-a prăbușit la scurt timp după acest anunț șocant. Hammer a fost scos din mai multe filme în care urma să joace, iar o serie de persoane cu care colabora au renunțat să mai lucreze cu el.

Încă de la început, Armie Hammer a respins acuzațiile care i se aduc.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni