• Emisiuni
  • La Măruță
  • Antonio Pican, spui tot sau îți ia gura foc? Ce a mărturisit despre relația cu Andreea Bostănică

Antonio Pican, spui tot sau îți ia gura foc? Ce a mărturisit despre relația cu Andreea Bostănică

Antonio Pican a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la celebra rubrică a emisiunii: „Spui tot sau îți ia gura foc”. 

Vloggerul n-a crezut că sosurile sunt chiar atât de picante, cum a fost avertizat de la bun început, și a spus că el chiar va mânca iute. Totuși, după prima degustare, nu s-a mai oprit din băut lapte. „Am băut doi litri. Mi-a luat gura foc, pe bune. M-a spart Măruță”, a recunoscut el mai târziu pe contul de Instagram. 
 

Antonio Pican a răspuns la cele mai arzătoare întrebări despre situația sa sentimentală. 

La una dintre întrebări, influencerul este rugat să-și imagineze un scenariu în care trebuie să aleagă între trei figuri cunoscute din mediul online. Dacă ar fi sfârșitul lumii și ar supraviețui doar el cu încă o fată, ar alege-o pe Andreea Bostănică, pentru a rămâne împreună la bine și la rău. Trebuie menționat că a respins celelalte două opțiuni trecute pe listă, Bibi și Iuliana Beregoi.

Cătălin Măruță a profitat de acel moment și l-a întrebat direct dacă este într-o relație cu Andreea, cu care apare tot mai des împreună. „Nu, încă!”, a spus Antonio Pican,  semn că și-ar dori o relație cu ea. 
 


Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni