• PRO TV
  • Antonio Banderas și Sharon Stone trăiesc o poveste de dragoste? Vestea care i-a bucurat pe fanii celor doi actori

Antonio Banderas și Sharon Stone trăiesc o poveste de dragoste? Vestea care i-a bucurat pe fanii celor doi actori

Antonio Banderas și Sharon Stone trăiesc o poveste de dragoste? Vestea care i-a bucurat pe fanii celor doi actori

Se spune că există o "scânteie" între cei doi actori celebri, iar acest lucru nu ar fi deloc o surpriză printre cunoscuții lor. 

După separarea lui de Melanie Griffith, prietenii actorului care și-au păstrat anonimatul au anunțat că Antonio Banderas ar fi îndrăgostit de actrița Sharon Stone, cu care și-a păstrat o bună prietenie de ani de zile.

 

Potrivit revistei Grazia,  cei doi actori se cunosc de pe vremea când erau foarte tineri. Au păstrat o relație frumoasă și țin legătura permanent.  "Ei au flirtat întotdeauna și acum sunt mai uniți decât oricând", a spus o sursă  pentru publicația amintită.

 

Mai mult decât atât, la Festivalul de Cannes de anul cesta, cei doi actori au fost stat lipiți unul de celălalt și păreau că se simt minunat împreună, iar acest lucru a ridicat suspiciuni.
 

 

În vârstă de 60 de ani, Sharon Stone a fost căsătorită de două ori: cu producătorul Michael Greenburg, de care a divorțat în 1990 și cu Phil Bronstein, de care s-a despărțit în 2004. De-a lungul timpului, s-au iubit cu mai mulți bărbați mult mai tineri decât ea, însă n-a reușit să-și găsească dragostea adevărată. 

 

La începutul anului, ea a fost surprinsă îpostaze intime alături de un bărbat misterios. Celebra actriță și mult mai tânărul său iubit s-au sărutat pătimaș și s-au îmbrățișat la lansarea unui film, în New York. 



 

Considerat un adevărat sex simbol, Antonio Banderas a divorțat de Melanie Griffith în 2014, după 20 de ani de căsnicie. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni