• Emisiuni
  • VLAD
  • Anghel Damian este scenarist în sezonul 2 VLAD!

Anghel Damian este scenarist în sezonul 2 VLAD!

Anghel Damian este scenarist în sezonul 2 VLAD!

Anghel Damian a cucerit românii în primul sezon VLAD, prin interpretarea personajului Adrian, iar pentru cel de-al doilea sezon al serialului, care va fi difuzat în această toamnă, la PRO TV, actorul a trecut din fața camerei de filmat la masa de scris. Anghel nu este străin de scris, având experiență în acest domeniu care-i este foarte drag.  

Până în acet moment, el a scris scenariile pentru Călătoria fantastică a Maronei - un lungmetraj de animație, care a avut premiera la Festivalul de la Annecy, cel mai important festival de animație din lume, fiind distribuit în Statele Unite ale Americii, Spania, Franța și multe alte țări; Michelangelo – scurtmetraj premiat cu Mențiunea specială a juriului la TIFF 2018, care a avut participări la festivaluri din Montreal, Vilnius și Los Angeles; Celed – scurtmetraj premiat cu Mențiunea specială a juriului la TIFF 2019.



În momentul în care i s-a propus să fie scenarist în sezonul 2 VLAD, Anghel nu a stat foarte mult pe gânduri și a acceptat această provocare cu emoții și cu bucurie. 

”Când mi s-a propus să scriu pentru VLAD, recunosc că sentimentul inițial a fost de frică. Scrisesem înainte film de scurt și lungmetraj, însă aici miza era mai mare, un produs deja iubit de telespectatori, cu o producție costisitoare, cu regizori care, iată, pariau pe mine și pe creativitatea mea într-un domeniu, scrisul, pe care îl exersasem până atunci în contexte foarte diferite. Aici era vorba de episoade lungi, în care personajele și, până la urmă, colegii mei actori, urmau să joace după cum dictam eu. Nu era loc de falsat, nu era loc de răzgândit, odată DA-ul rostit. Așa că am stat un pic și am cumpănit. După care am decis că așa o încercare nu se ratează și că o să scriu cât de bine o să pot. Sper ca sezonul doi să vă placă cel puțin la fel de mult ca primul. Și să nu uitați că în VLAD eu rămân Adrian, băiatul bun de care v-a părut atât de rău că le-a pățit pe toate câte le-a pățit în viața lui. Cât despre poveste, vă avertizez că ea merge în direcții care m-au surprins chiar și pe mine în timp ce scriam. Se moare, se trăiește, se urăște, se iubește, dar răzbunarea merge mai departe.”, a declarat Anghel Damian. 

VLAD revine în această toamnă cu o poveste plină de neprevăzut, în care iubirea și trădarea capătă noi valențe. Alături de Anghel Damian, din echipa de scenariști a sezonului 2 VLAD au mai făcut parte Bianca Mina, Iosif Columbeanu și Radu Crahmaliuc.

Pe Anghel îl vom urmări în continuare în serial interpretând rolul lui Adrian, băiatul trădat de prieteni și aruncat în închisoare pe nedrept. VLAD – Cine iubește nu iartă!
ântam>

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni