Anghel Damian a acceptat provocarea sosurilor picante 

Anghel Damian a acceptat provocarea sosurilor picante 

Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, a acceptat provocarea sosurilor picante de La Măruță. 

Cu toate că a și "gustat" sosurie iuți, Anghel Damian s-a dovedit, așa cum a spus și Măruță, extrem de curajos. A spus că, pentru varianta românească a filmului Brokeback Mountain, i-ar alege pe George Piștereanu și pe Adi Nartea, dar a povestit amuzat și despre momentul în care a filmat într-o scenă gol pușcă: " Când am intrat complet dezbrăcat, ei se simțeau prost că nu au reușit să creeze un context favorabil și așa s-a făcut un transfer de putere." 
 
Despre Theo Rose, Anghel Damian a spus că "are talent, are un instinct fabulos și carismă", dar este "ultra-perfecționistă, câteodată colerică și niciodată nu e mulțumită de un rezultat." 



Anghel Damian a jucat și în serialul Vlad, în care a interpretat rolul personajului Adrian Anunței. De asemenea, Damian a scris și scenariul pentru acest serial, fiind printre primele proiecte de amploare în care a fost implicat. În plus, s-a bucurat de recunoaștere pentru activitatea sa cu premiul UCIN pentru cel mai bun actor în rol secundar, după ce l-a interpretat pe Prințul Carol în filmul "Queen Marie of Romania".

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni