• Emisiuni
  • La Măruță
  • Angela Forero: „O admir pe Ramona pentru că a rămas cu capul sus indiferent de drama prin care a trecut”

Angela Forero: „O admir pe Ramona pentru că a rămas cu capul sus indiferent de drama prin care a trecut”

Fosta Războincă de la Survivor, Angela Forero a fost invitată astăzi “La Măruță” alături de Ana Dobrovie și Robert Niță. Cei trei au luat masa împreună în platou, iar Cătălin Măruță a vrut să afle de la fiecare pe ce concurenți ar paria ca învingători în cadrul măreței competiții din jungla Dominicană.


Angela Forero a spus că o admiră foarte tare pe Ramona Crăciunescu. “Este un om care a trecut prin momente foarte grele în viață, acea pierdere pe care avut acum patru ani. Ea a vorbit despre tragedia ei mai exact despre momentul în care și-a pierdut fetița, în vârstă de 6 ani. Având în vedere că a putut trece peste această perioadă atât de dureroasă, și eu trecând prin clipe dureroase în viață mea, știu ce înseamnă. Ramona e de admirat pentru că e o femeie puternică care a rămas cu capul sus chiar dacă a trecut printr-o drama, zâmbește în continuare, a rămas copilăroasă și e un om bun în ciuda tuturor celor întâmplate în viața ei”, a spus ea convinsă.

Angela Forero, concurenta din echipa Războinicilor, a părăsit competiția Survivor din motive medicale. Anunțul de eliminare a fost făcut în ediția show-ului difizat pe 6 februarie.

Până acum, deja mă consider o supraviețuitoare. Chiar și cu această leziune, am stat în aceste condiții și îmi pare foarte rău că, din cauza unui accident, trebuie să plec. Nu aș fi vrut. Aș fi vrut să lupt. Din păcate, am avut prea puțin timp să-mi demonstrez mie și colegilor mei că eu chiar pot, dar accidentele se întâmplă. Aveți mare grijă cu sănătatea, e cea mai importantă. Mi-a plăcut foarte mult să fac parte din echipa asta. E plină de oameni prea frumoși”, a mărturisit în lacrimi Războinica Angela Forero Diaz.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni