• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andrei Stoica vs. Pavel Voronin, față în față înainte de meciul revanșă. Ce și-au spus cei doi luptători

Andrei Stoica vs. Pavel Voronin, față în față înainte de meciul revanșă. Ce și-au spus cei doi luptători

Kickboxingul revine în direct la PRO TV. Meciul revanșă dintre Andrei Stoica și Pavel Voronin are loc vineri, 4 iunie, în cadrul galei Dynamite Fighting Show 11. 

Înainte de a urca în ring, cei doi luptători au fost prezenți în platoul emisiunii La Măruță, alături de Cătălin Moroșanu. 

Andrei Stoica și Pavel Voronin au luptat de trei ori și de fiecare dată românul a ieșit învingător. Atunci când s-au apropiat și s-au privit în ochi, moldoveanul i-a transmis celui supranumit “Mister KO” că: “va fi un meci greu, iar la final sunt sigur că mâna mea va fi ridicată sus.” 

Andrei Stoica nu s-a lăsat intimidat și e încrezător că va reuși o nouă victorie în fața moldoveanului. “Știe și el că e greu să mă bată”, a spus Stoica, în timp ce Moroșanu i-a asigurat pe telespectatori că va fi un meci de senzație.

Pentru prima dată în istoria sportului de contact, câștigătorul va fi plătit cu criptomonede. Mai exact, campionul va pleca acasă cu 5.000 de criptomonede.

Confruntarea dintre cei doi va fi transmisă în direct pe PRO TV, mâine, de la ora 23.30. Celelalte meciuri din gală vor putea fi urmărite în direct, pe PRO X, începând cu ora 20.00.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni