Andrei Krișan, despre experiența Survivor

Andrei Krișan, finalistul Survivor care a pierdut în fața lui Dan Ursa, a venit în platoul emisiunii "La Măruță" pentru a vorbi despre experiență sa în Republica Dominicană. Fostul războinic, clasificat pe locul doi a dezvăluit ce a simțit în momentul în care a pierdut marele premiu, dar și ce a însemnat pentru el perioada petrecută în junglă.

A fost la un pas să câștige premiul de 100.000 de euro, însă, în cele din urmă, câștigătorul a fost Dan Ursa. În ciuda acestui lucru, Andrei Krișan se simte un om câștigat și mărturisește că nu îi pare rău că a pierdut în fața lui Dan Ursa, deși și-ar fi dorest să fie marele câștigător:

"A fost fain cu Ursa că a fost atât de autentic. Chiar așa simțeam amândoi. Acum nu pot să zic că nu mi-am dorit și am simțit chestia aia [să căștig], orgoliul ăla de bărbat, testosteronul ăla. Dar totodată, eu nu m-am dus cu -100.000 de euro, eu m-am dus pe 0 și am venit pe plus".

Totodată, Andrei Krișan a vorbit și despre apropierea de fetele din echipa Faimoșii, Carmen Grebenișan, Ștefania și Bianca.

"Nu am renunțat sau n-am trădat pe nimeni pentru că eu am înțeles ideea de individuale. Adică am ajuns la individuale, fiecare trage pentru el să ajungă. Acum dinamica jocului se schimbă în fiecare zi, daca eu nu mă înțeleg bine cu tine acum, e posibil ca mâine cineva să se-audă. Și te schimbi, nu mai știi cine mi-s prieteni. Mai ales presiunea pe care o aveam acolo, am înțeles ideea de individuale și n-am mai vrut să stau cu un grup și la un moment dat totul s-a întâmplat atât de natural că ne-am găsit cu povești și ne-am dat seama uite ok, putem să supraviețuim".

"Mă simțeam mai inhbitat, se simțea o tensiune și tensiunea aia cumva nu se dispersa nicicum. Nu exista rezolvare, o discuție așa cum trebuia. După am ajuns la unificare și am văzut că sunt alte suflete și am început să socialiez".

Vezi momentul complet în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni