• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andrei Aradits, secretul unei căsnicii de durată: "La un moment dat am scos din discursul de ceartă perspectiva de a pleca"

Andrei Aradits, secretul unei căsnicii de durată: "La un moment dat am scos din discursul de ceartă perspectiva de a pleca"

Andrei Aradits, secretul unei căsnicii de durată: "La un moment dat am scos din discursul de ceartă perspectiva de a pleca"

Andrei Aradits se mândrește cu o familie frumoasă și o căsnicie care durează de aproape două decenii.  

'La Măruță" Andrei Aradits a mărturisit:

"La un moment dat am scos din discursul de ceartă perspectiva de a pleca. Nu mai plecăm. Suntem noi doi. Și relația noastră e o casă, poate în timp o zugrăvim, dar nu o demolăm. În moentul în care această opțiune dispare, faci ce poți. Eu nu cred că e bine să rămâi îmreună de dragul copilului sau de gura lumii, dar de altă parte ești dator să faci tot posibilul. În momentul în care ne-am căsătorit, ideea de cuplu a devenit mai importantă decât entitățile. E bine că acum competențele sunt împărțite, dar conflicte apar legat de educația copilului."







Andrei și Andreea Aradits au împreună și un fiu, Eric, în vârstă de 16 ani. Acesta din urmă îi calcă pe urme tatălui său și are deja la activ câteva apariții în seriale precum "Las Fierbinți" difuzată de Pro TV și a mai jucat în pelicula „Octav”.

FOTO: CAPTURE LA MĂRUȚĂ

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni