• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Tonciu: "Robert Niță m-a trădat ca pe un cățel și l-am considerat frate!" Ce îi răspunde Robert?

Andreea Tonciu: "Robert Niță m-a trădat ca pe un cățel și l-am considerat frate!" Ce îi răspunde Robert?

După eliminarea de la Survivor România, Andreea Tonciu și Robert Niță și-au aruncat unul altuia acuzații. 

Andreea ar fi afirmat că fotbalistul a profitat de problemele ei de sănătate pentru a nu intra pe traseu. La rândul său, acesta a spus că Andreea ar trebui să-și vadă de treabă sau de... lungul nasului.

La Măruță, foștii concurenți Survivor au fost în platou pentru a-și regla conturile. 

Robert Niță a dezvăluit că el și Andreea Tonciu nu au fost niciodată prieteni, doar că s-au înțeles bine și s-au văzut de câteva ori înainte de plecarea în junglă. 

„Prieteni n-am fost. A existat o simpatie, care, contrar celor spuse, poate încă există. Nu știu. Pe ea au deranjat-o anumite lucruri care s-au întâmplat.”, a spus Robert Niță.

La rândul ei, Andreea Tonciu spune că îl respectă pe fostul său coleg, dar că a a fost nemulțumită de atitudinea pe care acesta a avut-o.

„Îl respect foarte mult pe Robert. M-a deranjat la el că începuse să fie prieten cu CRBL. Au acuzat-o pe Otilia că este sclava și dădaca mea.  (...) Robert m-a trădat. Este un trădător, l-am considerat fratele meu și m-a trădat exact ca pe un cățel.”, a adăugat Andreea Tonciu.

Chiar dacă părea că între cei doi foști concurenți va izbucni un scandal, până la final Andreea Tonciu și Robert Niță au dat de înțeles că totul e bine acum între ei. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni