• Emisiuni
  • Survivor România
  • Andreea Tonciu: "În fiecare seară mă simțeam ca la masaj erotic! Sigur se întorcea cu burta la gură!"

Andreea Tonciu: "În fiecare seară mă simțeam ca la masaj erotic! Sigur se întorcea cu burta la gură!"

Andreea Tonciu: "În fiecare seară mă simțeam ca la masaj erotic! Sigur se întorcea cu burta la gură!"

Andreea Tonciu spune că regretă că nu a fost "cea adevărată"  și chiar are momente când zice că îi pare rău că a plecat din cadrul Survivor.

Urmărește însă fiecare mișcare a celor rămași în concurs, iar la Survivor ExtraShow a stat de vorbă cât se poate de sincer și de...haios:

"Pe Xonia nu o condamn cu TJ Miles, nu are iubit, nu are pe nimeni. De la filmările promo-ului am zis, bă, eu sunt nașa voastră, ei nașa, nașa, dacă voi vă combinați, eu vă cunun. . (...) În fiecare seară mă simțeam ca la masaj erotic. Xonia se urca călare pe TJ și îl masa. Dar nu pot să spun cum îl masa! Începea așa tare și termina mai pe jos! (...) Laura Giurcanu e de condamnat! (...) Dacă rămânea Xonia, sută la sută se întâmpla ceva între ei. Dacă rămânea Xonia, se întorcea cu burta la gură. Ceea ce e foarte frumos! "






Xonia a fost eliminată de la Survior și nu a recunoscut că ar fi avut o idilă cu TJ Miles. Roxana Ciuhulescu, la fel ca Andreea Tonciu însă, a mărturisit că ea credea că se înfiripa ceva între TJ și Xonia. 



Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 


FOTO: Instagram Andreea Tonciu

 Instagram Xonia

I
nstaram TJ Miles




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni