• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Tonciu, dezvăluiri în exclusivitate. Părinții ei divorțează, după ce mama ei a fost înșelată cu menajera

Andreea Tonciu, dezvăluiri în exclusivitate. Părinții ei divorțează, după ce mama ei a fost înșelată cu menajera

De ziua ei de naștere, Andreea Tonciu a dezvăluit în exclusivitate că părinții ei divorțează, după ce tatăl ei a avut o aventură cu menajera. 

Cu lacrimi în ochi, Andreea Tonciu s-a destăinuit și a dezvăluit cum a aflat că tatăl ei a avut relații intime cu femeia care îi făcea curat în casă. "O anumită persoană mi-a destrămat familia. Sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o să facă curățenie. Acea doamnă l-a determinat pe tatăl meu să-mi destrame familia. Toată lumea să se ferească de această persoană. Asta s-a întâmplat în luna martie. A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu. Părinții mei au depus actele de divorț. Au dispărut niște bani din contul comun al părinților. Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata a sunat-o pe această domnișoară, iar mama a auzit conversația".  

Menajera este mai tânără decât Andreea Tonciu

Vedeta a mai dezvăluit că menajera are 34 de ani și că este căsătorită. "Menajera este mai mică decât mine, are 34 de ani. Aveam cea mai mare încredere în ea. Tatăl meu este în casă cu noi, nu este cu ea. Am vorbit cu ea. Ea este căsătorită și are doi copii. Mi-a recunoscut tot și mi-a spus să nu o spun soțului ei. I-am zis să blocheze numărul tatălui meu și n-a făcut-o. Dumnezeu e sus și o s-o pedepsească pentru ce a făcut".

Vezi mai multe in materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni