Andreea Tonciu s-a intors in Romania. Primele imagini cu bruneta au fost publicate chiar de ea pe internet. Uite cum arata acum

13 Noiembrie 2014, 11:18

Citeste mai mult despre: Andreea Tonciu, nas, operatie,

Dupa ani buni in care a suportat nenumarate glume pe seama nasului ei, Andreea Tonciu a luat o decizie radicala. Bruneta s-a operat in Turcia, iar acum a intrat in perioada de recuperare.

Chiar daca in urma cu ceva timp Andreea a sustinut in nenumarate randuri ca nu va apela niciodata la ajutorul bisturiului pentru a-si modifica imperfectiunile fetei, Andreea s-a hotarat sa scape de nasul care i-a adus de-a lungul vremii momente neplacute si certuri aprinse si s-a lasat pe mana medicilor.

 

Bruneta s-a operat de curand, iar aseara s-a intors in tara. Bruneta a publicat chiar ea pe pagina personala de Facebook cateva imagini din aeroport. Andreea se afla acum in perioada de recuperare, urmand ca in scurt timp sa scape si de bandaje.

 

"Nu este o operatie usoara, dar nici grea. Nu ma intereseaza ce au sa comenteze oamenii rai. Sper ca a meritat. O sa vin acasa cu un nas mult mai mic si mai frumos", a declarat vedeta, tocmai din Turcia.
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO