• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Raicu, cu lacrimi în ochi, despre cel mai mare regret al vieții ei: "Nu i-am spus niciodată că-l iubesc"

Andreea Raicu, cu lacrimi în ochi, despre cel mai mare regret al vieții ei: "Nu i-am spus niciodată că-l iubesc"

Andreea Raicu a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea pe care acesta o prezintă. Subiectul abordat a fost unul foarte sensibil pentru Andreea: moartea tatălui ei și impactul pe care l-a avut acest episod asupra sa.   

Andreea Raicu a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente ale vieții sale: pierderea tatălui în urmă cu 20 de ani. Deși timpul a trecut, rănile sunt încă proaspete pentru vedeta care și-ar fi dorit să îi spună atât de multe lucruri părintelui ei. Andreea a dezvăluit că niciodată nu i-a spusi că îl iubește, acesta fiind unul dintre cele mai mari regrete ale sale.

"Eu nu am avut o relație foarte caldă și apropiată cu el. Atunci când am crescut și am simțit că pot să îi spun tot ceea ce vreau la momentul respectiv, am făcut-o cu toată furia pe care am ținut-o în mine atunci când eram mică. Am considerat atunci că i-am spus tot. Ei, bine, într-o zi a plecat și mi-am dat seama că nu i-am spus absolut tot. Nu i-am spus că îl iubesc și am trăit trăit cu acest regret foarte mulți ani. Până când am învățat să accept că nu am cum să schimb lucrurile....", a dezvăluit Andreea Raicu. 

Mai mult decât atât, Andreea a povestit că în familia sa nimeni nu și-a exprimat emoțiile în mod direct, iar copilăria ei nu a fost una în care a primit foarte multe încurajări. Din fericire, Andreea a apelat la terapie, iar acum situația este cu totul alta. Are o legătură extraordinară cu mama sa și nu mai fuge de emoțiile pe care le simte.

Pentru a-i ajuta și pe alții care s-au confruntat cu același lucru, Andreea a colaborat cu doi psihologi și a lansat o carte în care oferă sfaturi utile tuturor celor care doresc să își deschidă sufletul. 

"Oamenii nu sunt obișnuiți să își accepte emoțiile. Tocmai e aceea am și lansat acest jurnal al emoțiilor. Noi avem o foarte mare problemă în a intra în contact cu ele, mai ales dacă atunci când am fost mici nu am fost învățați să facem asta. Toate emoțiile astea s-au strâns în noi și uite că vezi oameni triști, anxioși, care reacționează agresiv din orice. De ce? Tocmai din cauza acestor stări reprimate". 

Vezi momentul integral în clipul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni