• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Perju, primele declarații după ce s-a despărțit de soțul ei. „Am făcut tot ce a ținut de mine”

Andreea Perju, primele declarații după ce s-a despărțit de soțul ei. „Am făcut tot ce a ținut de mine”

Andreea Perju este o figură cunoscută în showbiz-ul românesc. Este actriță și femeie de afaceri, care are un restaurant în Capitală. Se consideră și blogger, pentru că este foarte activă în mediul online, unde are mulți urmăritori. În emisiunea La Măruță, Andreea a povestit despre sentimentele și trăirile care au marcat-o în 2022.   

Mama a două fetițe, în vârstă de 37 de ani, Andreea Perju a trecut printr-o perioadă mai dificilă în acest an. A avut parte de mai multe încercări și schimbări. Ea a luat decizia de a pune punct unei căsnicii de 13 ani. 

Vorbind despre sentimentul dezamăgirii, ea a declarat: „Am făcut tot ce a ținut de mine. Dacă nu s-a mai putut, aia a fost. Eu sunt un om care nu-și pierde niciodată speranța și cred că asta m-a și făcut să am un drum nu neapărat lin, cât foarte sigur în viață. Eu am știut foarte clar ce vreau să fac în viața asta, care mi-e drumul. ” 

Andreea Perju se mută în casă nouă 

Actrița a povestit despre sacrificiile pe care le-a făcut, pentru a-și achiziționa o casă, la care a visat de mult timp. 
 
„Viața mea, ca oricare altă viață e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi, pe altele le țin pentru mine și cei apropiați dar să revenim la dorințe. Mereu am visat să am o casă.

O casă a mea unde să mă simt acasă și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta. N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng.
Andreea spune că încă nu s-au mutat, pentru că dorește să-și amenajeze casa „după chipul și asmemănarea ei”. 
„Lucrăm intens la ea. Ne dorim să facem Crăciunul acolo, chiar dacă nu ne vom muta. Până la finalul lunii ianuarie, eu sper să fie totul pus la punct.”

Vezi interviul integral în materialul video de mai sus 
 
Anterior, Andreea Perju a povestit, într-o ediție La Măruță, despre copilăria ei umbrită de greutăți. Vezi aici. 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni