• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andreea Moldovan, Dorian Popa si Elena Merisoreanu le-au facut galerie concurentilor in semifinala Romanii au talent!

Andreea Moldovan, Dorian Popa si Elena Merisoreanu le-au facut galerie concurentilor in semifinala Romanii au talent!

Andreea Moldovan, Dorian Popa si Elena Merisoreanu le-au facut galerie concurentilor in semifinala Romanii au talent!

Vineri, 5 mai, romanii au fost cu ochii pe primul show live Romanii au talent. Cei 12 concurenti care au intrat pe scena talentelor si-au adus prietenii si familiile sa ii sustina din platou, dar au avut parte si de o surpriza: Andreea Moldovan, Dorian Popa si Elena Merisoreanu au urmarit momentele pregatite de concurenti plini de emotie, suspans si curiozitate.

“Este prima data cand venim la un show live, fiind mai complicat pentru noi, din cauza programului lui Bogdan. Ne-a placut foarte mult, am observat schimbari: scena si luminile arata demential! Au fost concurenti care ne-au tinut cu sufletul la gura, dar si cativa care ne-au emotionat. Altfel le simti emotiile la locul faptei. Iar revederea cu Dorian si doamna Merisoreanu a fost ca de obicei: cu foame! ”, a spus Andreea Moldovan.

“M-am simtit foarte mandru sa vad ca romanii nostri sunt, de la un sezon la altul, mai talentati. Ma bucur foarte mult ca am putut sa fiu acolo alaturi de colegii mei, pentru a-i sustine pe semifinalistii Romanii au talent si trebuie sa va marturisesc ca am ramas profund impresionat de trupa Funny Jumpers, a carei performanta m-a lasat cu gura cascata! Un alt moment care m-a impresionat foarte tare a fost Nicoleta Iancu, fetita care canta muzica populara, nu numai pentru ca a interpretat corect notele muzicale, ci pentru ca o facea din suflet!”, povesteste Dorian Popa.

“Am ramas fara cuvinte, fara respiratie! Una vezi la televizor si alta vezi acolo, chiar langa scena, unde sunt adevaratele emotii! Toti concurentii m-au impresionat, cuvintele sunt prea putine pentru ce am vazut, iar Nicoleta Iancu a fost nemaipomenita, are un glas superb! Smiley si Pavel sunt de nota 20, juriul este la inaltime, iar intreaga echipa din spatele camerelor este formata din oameni tineri si formidabili! A fost o seara cum nu am mai trait de mult.”, a completat Elena Merisoreanu. 

Primul show live a pus in scena momente de exceptie, de la dans contemporan sau oriental, magie, muzica populara sau pop, la numere incredibile de forta, improvizatie si echilibristica. Vinerea aceasta, de la 20:30, urmeaza un nou show Romanii au talent, care va surprinde prin decorul si momentele pregatite!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni