• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Marinescu și Virgil Ianțu, experiment unic. Au mers prin oraș, legați la ochi, pentru a afla problemele nevăzătorilor

Andreea Marinescu și Virgil Ianțu, experiment unic. Au mers prin oraș, legați la ochi, pentru a afla problemele nevăzătorilor

Mai multe vedete au participat la un experiment unic: au petrecut două ore prin oraș, legate la ochi, pentru a înțelege ce probleme întâmpină o persoană nevăzătoare zilnic. Andreea Marinescu și Virgil, doi dintre oamenii de televiziune care au participat la experiment, au povestit mai multe detalii, în emisiunea La Măruță. 

”Eram ca într-o cameră neagră. Orientarea era spre deloc, doar sunetele te puteau ghida cumva, am mers din zona Timpuri Noi până la Parcul Izvor, încercând să ne descurcăm în echipă. Am fost ghidați de un voluntar, care ne crea un sentiment de siguranță”, a spus Andreea. 

”Am făcut doar doi pași și am zis: ce fac, unde sunt, am zis că intru într-o altă lume. Erai ca într-o cutie neagră și nu știai încotro să o ei”, își povestește Virgil Ianțu experiența.

În cadrul emisiunii, Cătălin Măruță a fost curios să afle care este secretul lui Ianțu, de pare neschimbat din punct de vedere fizic, în ciuda trecerii timpului. 

”Virgil cred că are un secret sau o cameră de oxigen sau doarme noaptea în frigider, pentru că băi nene, e neschibat omul acesta”, a spus Măruță. 

”Am o viață echilibrată, cred că somnul, pe care eu mi-l fac și în timpul zilei, o oră jumate, două. Îmi place să mă culc la 22.00. Fac sport, aveam o perioadă când mergeam de trei ori pe săptămână la sală. Mă mai duc la un fotbal, la un tenis, nu fumez”, a răspuns Virgil Ianțu. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni