• PRO TV
  • Andreea Marinescu a devenit mamica pentru a doua oara!

Andreea Marinescu a devenit mamica pentru a doua oara!

Andreea Marinescu a devenit mamica pentru a doua oara!

Andreea Marinescu, colega lui Mihai Dedu si a Laviniei Petrea de la pupitrul Stirilor Pro TV de dimineata, a devenit mamica pentru a doua oara! Saptamana aceasta, Andreea l-a intampinat in familia sa pe Marc Armin, un baietel vorbaret ca mama si mancacios ca fratele sau, Vladimir, in varsta de 7 ani.

Am nascut la Maternitatea Polizu, unde domnul conferentiar profesor doctor Nicolae Suciu si echipa lui de oameni profesionisti au avut grija ca atat eu, cat si micutul meu sa avem toata atentia si grija de care am avut nevoie. Nasterea a fost foarte usoara, iar familia noastra s-a marit cu inca un baietel pe care il iubim nespus de mult! Marc Armin este guraliv ca mine si a avut 3 kilograme la nastere. A primit nota 10 atat de la medici, cat si de la Vladimir, fratele lui, care este complet cucerit de Marc si ii spune numai “adorabilul meu”.”, a spus Andreea.

Colegii din platoul Stirilor Pro TV au felicitat-o pe Andreea si i-au facut cateva urari si micutului Marc.

Lavinia Petrea, care este si ea proaspata mamica, a spus despre Andreea ca “Este eroina mea! A nascut a doua oara natural, un baietel perfect si nu s-a plans nicio clipa de nimic! Este o femeie puternica, ne-a confirmat asta inca o data. Sa fie sanatosi. O iubesc si o imbratisez tare, tare!”. Mihai Dedu a spus: “Mi-a trimis mesaj la putin timp dupa ce s-a intamplat. Am vazut si sarmaluta si chiar am facut o gluma: am emotii de zici ca e al meu. Ma bucur tare, tare pentru amandoi si ma bucur si mai mult ca s-a terminat cu bine! Ma bucur pentru copil, pentru mamica, pentru ei ca familie! Andreea are acum de tras, are 3 baieti la usa pentru ca merita :))”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni