• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Marin, spui tot sau îți va lua gura foc? Cum s-a descurcat vedeta la provocarea lui Cătălin Măruță

Andreea Marin, spui tot sau îți va lua gura foc? Cum s-a descurcat vedeta la provocarea lui Cătălin Măruță

Surpriză în platoul emisiunii La Măruță! Andreea Marin a acceptat provocarea prezentatorului de a participa la celebra rubrică “Spui tot sau îți va lua gura foc?”. 

Primirea i-a fost făcută de Veve și Coțofană, iar Cătălin Măruță i-a trimis întrebările “picante” pe telefon. 

“Sunt foarte bine pregătită! Mănânc iute acasă. Am auzit că ai aici cele mai iuți sosuri, așa că să știi că fac față cu brio”, i-a transmis vedeta lui Măruță. 

Ceea ce s-a și întâmplat pentru că Andreea preferat să răspundă la întrebări și a gustat o singură dată din sosurile iuți. La prima întrebare, vedeta a dat răspunsul fără să ezite.

“Ești pe o barcă în mijlocul oceanului, iar ca să te salvezi ești nevoită să arunci în apă un membru al echipajului, care este format din Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva? Pe cine alegi să arunci pentru a te salva?”, a sunat prima întrebare citită de Măruță, iar vedeta a nominalizat-o pe Mihaela Rădulescu. 

“Răspunsul meu a fost fără ezitare. Știe să înoate. Nu e nicio problemă. Nu ar fi în mare pericol”, a spus râzând Andreea Marin. 

Vedeta a mai fost întrebată: „Tu ești poreclită “Zâna”! Cine consideri că este “Scorpia” din showbiz?”, iar răspunsul a venit la fel de prompt: „Iulia Albu! Și e asumată treaba! Nu e deloc o jignire. Ci pur și simplu e un rol pe care și-l asumă. Adică nu cred că e uimită de răspunsul meu”, a spus vedeta.

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni