Andreea Marin s-a casatorit cu iubitul turc. El a facut anuntul

Andreea Marin s-a casatorit cu iubitul turc. El a facut anuntul

Andreea Marin s-a casatorit in mare secret cu logodnicul ei, medicul Tuncay Ozturk.

Anuntul casatoriei cu Andreea Marin a fost facut chiar de Tuncay Ozturk, pe pagina lui de Facebook.

Dear Friends,

We have a quite good relation with Andreea so far. I always wanted this relation far from publicity. Because of this, I never talk about our relation in anywhere. We took serious steps in our relation in our privacy. We are both of us mature persons. And in every steps we consider not only ourselves but also our family. I introduced Andreea as my fiancee before. And now it is a honor for me to share with all of you our marriage. I will be always proud to have such a wonderful woman as a wife near me. Thank you for your good wishes and happy new years...


Dragi prieteni,

Andreea si cu mine am avut o relatie foarte buna pana acum. Mereu am vrut sa feresc aceasta legatura de ochii presei. Tocmai de aceea, nu am vorbit nicaieri despre relatia noastra. Am facut pasi importanti cu privire la viata noastra privata. Amandoi suntem persoane mature. Iar in tot ceea ce facem, nu ne gandim doar la noi, ci si la familiile noastre. Am prezentat-o pe Andreea ca fiind logodnica mea. Acum, este o onoare pentru mine sa va impartasesc vestea casatoriei noastre. Voi fi mereu mandru sa am o femeie atat de minunata ca sotie. Va multumesc pentru gandurile bune si la multi ani...

Informaţia a fost confirmata sambata dimineata de vedeta de televiziune, printr-un mesaj publicat pe aceeasi platforma de socializare.

In acest mesaj, Andreea Marin explica faptul ca a ales sa faca acest pas in discretie pentru a-si proteja familia si a se bucura de acest moment "fara fast, simplu si cu decenta potrivita amandurora".

"As vrea tare mult sa va rog sa nu va suparati pentru faptul ca nu imi doresc interviuri cu privire la casatorie, nu este lipsa de respect, ci doar o dorinta profunda de a pastra puritatea unui asemenea moment", a mai scris vedeta TV.

Luni, "La Maruta", dezvaluim totul despre casatoria secreta - lucruri pe care numai insurateii, parintii lui Tuncay si apropiatii Andreei le stiu.

Ce simbolizeaza verighetele celor doi, ce traditii turcesti si de familie au respectat la nunta, ce persoane importante au venit tocmai din Turcia la marele eveniment si ce planuri cu totul si cu totul surprinzatoare au insurateii pentru viitor, aflati "La Maruta".


Vrei s-o ceri, dar nu stii cum? Maruta te ajuta sa organizezi cea mai tare cerere in casatorie

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni