• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Marin își mai dorește încă un copil: „Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect”

Andreea Marin își mai dorește încă un copil: „Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect”

Andreea Marin a răspuns interviului Mariei Gyorfi, din cadrul rubricii ”Maria întreabă, adulții se confesează”, din emisiunea ”La Măruță”. Vedeta și-a deschis sufletul, vorbind despre maternitate și viața de familie. 

Andreea Marin (46 de ani), care a trecut prin trei căsnicii, spune că nu are niciun regret: 

„Din păcate, poți să spui ”din păcate” pentru persoanele care rămân în căsnicii care nu merg. Eu am ales să trăiesc frumos. Uneori sunt oameni care apar în viața ta nu ca să rămână întreaga viață alături de tine, ci apar ca să lase ceva punctual și tu în viața lor. Sunt însă și lucruri uneori care ne despart...Părerea mea este că trebuie să fii sincer și cu tine și cu celălalt, să vezi dacă drumul poate continua pe aceeași cale sau, nu e mai bine să trăim separat, dar bine fiecare.”

„Nu am nici cel mai mic regret. Am făcut exact ce trebuia și deciziile au fost ale mele. Când nu există compatibilitate, trebuie să recunoști acest lucru. De fapt, oamenii se agață uneori de ce nu mai e uneori, de aceea se chinuie, suferă, mai mult decât e cazul”, a adăugat celebra prezentatoare TV. 

De mai bine de patru ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Vedeta l-a cunoscut pe diplomat la scurt timp după divorțul de turcul Tuncay Ozturk. În cadrul interviului, Andreea a mărturisit că își dorește un al doilea copil: 

„De ce nu? Dumnezeu e acolo sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment. Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect”

Vedeta a ținut să menționeze că Violeta se înțelege foarte bine cu frații ei, din partea tatălui (Ștefan Bănică Jr.)

”Nu sunt vitregi. Noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua, pe care nu pot numi mamă vitregă, pentru că acest termen are așa, o conotație negativă și nu e cazul”. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni