• PRO TV
  • "Am gresit". Stefan Stan recunoaste ca a inselat-o pe Andreea Mantea. Care este explicatia cantaretului: VIDEO

"Am gresit". Stefan Stan recunoaste ca a inselat-o pe Andreea Mantea. Care este explicatia cantaretului: VIDEO

"Am gresit". Stefan Stan recunoaste ca a inselat-o pe Andreea Mantea. Care este explicatia cantaretului: VIDEO

Stefan Stan si Andreea Mantea au rupt logodna in urma cu cateva zile, dupa ce bruneta a aflat ca iubitul ei i-ar fi fost infidel cu o femeie pe care a cunoscut-o pe Facebook.  



Dupa ce s-a mutat din casa cantaretului, Andreea nu pare sa-si revina din socul despartirii si este in continuare furioasa pe comportamentul lui Stefan, dar mai ales pe cel al tinerei cu care acesta a fost surprins de paparazzi. Bruneta si-a varsat oful pe Facebook si a impartasit cu fanii sai motivele separarii.

ProTV cauta din nou "Vocea Romaniei". Inscrie-te si tu la preselectii!



"Am ajuns sa cred ca in fiecare relatie , la un anumit moment ajunge sa intervina o a treia persoana in cuplu, fie ca partenerul de cuplu afla sau nu relatie continua si in spatele cortinelor ducand o viata dubla . Eu ma intreb cum ar putea o femeie sa se injoseasca atat stiind ca Stefan Stan urma sa-mi fie sot, este o persoana publica si s-ar afla despre relatia lor ? Eu, una, chiar l-am iubit si nu meritam sa-mi faca acest lucru"
, a scris Andreea Mantea pe reteaua de socializare.

Reactia lui Stefan nu a intarziat sa apara:

"Intr-adevar, am gresit. A fost o fata usor accesibila, a fost o ratacire de moment, o aventura de o noapte, prosteasca, o refulare pe care o regret si o voi regreta toata viata. Nu a fost demn ce am facut, dar imi pare rau pentru aceasta greseala. Cu totii gresim si apoi asteptam iertare. Si eu astept sa fiu iertat de toti cei care ma condamna si binenteles de Andreea, pentru ca abia acum am realizat cat de mult o iubesc si cat de mult inseamna pentru mine", a declarat el in exclusivitate pentru Cancan.ro.

Ea este tanara alaturi de care a fost surprins Stefan Stan de paparazzii Cancan.ro:




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni