• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Ibaka, secrete de familie: "Noi nu mai dormim în aceeași cameră de patru ani"

Andreea Ibaka, secrete de familie: "Noi nu mai dormim în aceeași cameră de patru ani"

Într-o rochie spectaculoasă, cu un tonus nemaipomenit, Andreea Ibacka a venit în emisiunea La Măruță și a dat din casă despre Cabral. 

Vedeta a dansat samba după care a povestit cum își alintă soțul, cine este cocoșul în casă, dar și care este cea mai mare frică a lui Cabral.

Andreea Ibaka: „Domunu' Nicu îi zic. Soțului meu îi zic „domnu Nicu”, că așa îl cheamă pe soțul meu, Nicolai Cabral. Am avut noroc că arăt așa și am slăbit, metabolismul a fost prietenos, nu m-am îngrășat în sarcină, dar asta a fost în plan secundar. (...) Când ne înțelegem bine îi zic "iubirică" și când nu ne înțelegem "Cabral."




Catalin Măruță: Cine este cocoșul la voi în casa?

Andreea Ibacka: Vai de capul meu! Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic sa mă pun bine cu el, că poate schimbă yala.

Catalin Măruță: Doarme cu spatele la tine?

Andreea Ibacka: "Asta e chiar ușoară. Noi nu mai dormim în același cameră de 4 ani, și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, nu sunt iubita clasică,  fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, ca e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeala, nu mă enervez niciodată."

Catalin Măruță: Cum te alintă Cabral?

Andreea Ibacka: "Dei, de la ardei. Mic.Și nu pot să zic...Am omis Zeița, dar cred că e peiorativ."

Catalin Măruță: Care este cea mai mare frică a lui Cabral?

Andreea Ibacka: "Criza vârstei mijlocii ne-a lovit deja, el numără verile, pentru el vara este supremul, că atunci sunt festivalurile. El nu trece prin viață degeaba, îi place să traiască experiențe, se bucură de orice trăiește. A sărit cu parașuta, merge cu bărcile, are multe pasiuni.  Din păcate, avem prieteni care ne-au părăsit la o varsta mică, prevenția este importantă, dar trebuie sa trăiești fiecare zi ca și cum mâine nu e. Și el e genul acesta de om. "

Catalin Măruță: Ce a zis Cabral prima dată când te-a văzut?

Andreea Ibaka: "El mă văzuse și a mai leșinat o data după mine, m-a întâlnit ăntr-o benzinărie, cu 1-2 înainte să fim colegi la Buftea, de atunci i-am dat cu leuca în cap. Cred ca faptul ca sunt miniona i-a placut. Când m-a vazut oficial, el nu l-am simpatizat foarte tare în prima faza, la prima lectură a scenariului, eu eram în prima banca, el mai în spate, și pentru că doream apă, nu doream să deranjez lumea din spate, el a sesizat asta și-a dat apa zicându-mi „poftim apa, prăpădit-o.””

FOTO: ANDREEA IBAKA INSTAGRAM 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni