• PRO TV
  • Andreea Esca și Selly ies împreună la vot. ”Nu suntem toți la fel, dar suntem toți în Europa”

Andreea Esca și Selly ies împreună la vot. ”Nu suntem toți la fel, dar suntem toți în Europa”

Andreea Esca și Selly ies împreună la vot. ”Nu suntem toți la fel, dar suntem toți în Europa”

Andreea Esca, Selly, Florin Busuioc, Bromania, Lora și Alpaca sunt doar câteva dintre vedetele care promit să iasă la vot pe 26 mai.

Duminică, 26 mai, toți românii peste 18 ani au ocazia de a-și manifesta dreptul oferit prin Constituție pentru a-și alege valorile pe care le doresc pentru viitor și pentru România.

Citește și: ”Alege-ți viitorul” - Parlamentul European încurajează prezența la vot cu un videoclip puternic

Într-o serie de clipuri video, sub titlul E.U. YES la vot, vedete consacrate și vloggeri de succes dezvăluie motivul pentru care duminică, 26 mai, vor pune ștampila pe candidații lor preferați, care să-i reprezinte pentru următorii 5 ani în Parlamentul European.

Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor PRO TV, iese la vot pentru că: ”Nu suntem toți la fel, dar suntem toți în Europa”. Selly, cel mai cunoscut vlogger din România, cu peste 2 milioane de abonați pe YouTube, a împlinit anul acesta 18 ani. ”Eu ies pentru că prea mulți încearcă să convingă generația mea că votul nu schimbă nimic”.

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Vremea de la PRO TV, mărturisește: ”Eu ies la vot pentru că m-am săturat să hotărască alții pentru mine. Și pentru că simt că părerea mea chiar contează”. 

Bromania, care are peste un milion de urmăritori pe Instagram, dezvăluie motivul pentru care va vota duminică, 26 mai: ”Eu ies pentru că unele lucruri trebuie luate în serios. Ies și nu ies singur”.

Lora, prezentatoarea emisiunii ”Vorbește lumea”, își va exercita dreptul la vot pe 26 mai. ”Eu ies pentru că vreau un viitor mai bun în țara mea”.

Alpaca, unul dintre cei mai apreciați vloggeri pe YouTube, i se va alătura: ”Eu ies pentru că este momentul ca și generația mea să-și spună cuvântul”. 

Pe 26 mai, românii își vor alege, prin vot democratic, reprezentații în Parlamentul European pentru următorii 5 ani.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni