• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Esca, în lacrimi pe platoul La Măruță. Ce a făcut-o să plângă pe prezentatoarea TV de ziua ei de naștere

Andreea Esca, în lacrimi pe platoul La Măruță. Ce a făcut-o să plângă pe prezentatoarea TV de ziua ei de naștere

Noul sezon La Măruță a început cu o ediție de sărbătoare, cu ocazia zilei de naștere a prezentatoarei Andreea Esca, care a împlinit 50 de ani. Aflată pe platoul emisiunii, vedeta a primit o serie de surprize din partea prezentatorului, una dintre ele făcând-o să verse și câteva lacrimi.

Este vorba de o surpriză la care nu s-a așteptat Andreea Esca, o revedere cu învățătoarea din școala generală, cea care i-a insuflat pasiunea pentru teatru. Deși are 85 de ani, doamna învățătoare a făcut tot posibilul să apară în emsiunea La Măruță pentru a-i ura personal "la mulți ani", gest care a făcut-o pe vedetă să verse câteva lacrimi de fericire.

Odată revăzute, cele două au vorbit despre eleva Andreea , cea care era prima pe clasă, încă din clasa I, dar și despre meseria pe care și-o dorea la acea vreme: să fie noră, mai exact noră pentru băiatul doamnei învățătoare și-au amintit râzand cele două.

Momentul emoționant dintre Andreea Esca și învățătoarea sa, precum și celelalte surprize pregătite de Măruță puteți urmări în videoclipul de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni