Andreea Esca, aniversare de 50 de ani cu multe surprize

De ziua de naștere, Andreea Esca a fost o răsfățată. Invitată pe platoul La Măruță, prezentatoarea TV a fost întâmpinată cu o serie de surprize, care mai de care mai neașteptate, ce au vizat obiecte și persoane din copilăria sa, dar și amintiri frumoase din copilărie și adolescență.

A împărțit bomboane, a primit tort și daruri, a fost vizitată în platou de familie și de prieteni apropiati, a depănat amintiri din copilărie, iar spre finalul emisiunii Andreea Esca a fost surprinsă și de oamenii dragi de acasă, care i-au transmis o serie de mesaje calde. Nadia Comăneci, Pavel Bartoș, Grasu Xll au fost cei care și-au bucurat prietenia cu mesaje calde, cu ocazia aniversării a 50 de ani.

"Draga Andreea, la multi ani de aici de departe! Sa ai o zi minunata, alaturi de familie si cei dragi! Esti un om minunat, mereu vesel si pozitiv. Am vazut ca de ceva vreme esti foarta activa in sala de fitness si este foarte bine, deoarece sper ca in timp si cu o prima ocazie sa reusesc sa te conving sa urci pe barna (...)"

Puteți urmări celelalte urări precum și alte momente în videoclipul de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni