Andreea Bănică, la primul banchet al Sofiei

Andreea Bănică și fiica sa, Sofia, au venit în platoul La Măruță unde au vorbit despre viața de familia, cu ocazia zilei copilului. Ca o mamă mândră, cântăreață și-a lăudat fiica de 14 ani și a vorbit despre reușitele sale, precum și primul banchet al acesteia.

Sofia, fiica Andreei Bănică este o domnișoară în țoață firea. Extrem de inteligentă și educată, Sofia este un copil cu care s-ar lauda orice părinte. Invitată în platoul emisiunii La Măruță, tânăra a vorbit despre relația cu mama sa, dar și despre cel mai recent eveniment la care a participat - banchetul de clasa a 8-a.

Sofia se pregătește de examene și intrarea la liceu, înainte însă, aceasta a avut parte de o petrecere pe cinste unde a strălucit. Îmbrăcată într-o rochiță roz, scurtă și cu volane și o pereche de pantofi cu toc alb, adolescenta a arătat că o adevărată prințesă la banchetul de clasa a 8-a, iar Andreea Bănică  nu putea fi mai mândră.

Nu doar că a lăudat-o pe rețelele sociale, însă a vorbit cu mare drag despre fiica ei și în timpul emisiunii. Cele doua sunt ca două prietene și acest lucru se vede și în interacțiunea dintre ele.

Vezi momentul cu Andreea Bănică și Sofia în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni