• PRO TV
  • Andreea Bălan, fotografii de colecție alături de cele două fetițe! Pozele arată ca în revistele de călătorii

Andreea Bălan, fotografii de colecție alături de cele două fetițe! Pozele arată ca în revistele de călătorii

Andreea Bălan, fotografii de colecție alături de cele două fetițe! Pozele arată ca în revistele de călătorii

Cele două fetițe sunt pentru Andreea Bălan cel mai frumos cadou de la viață.


Alături de George Burcea, Andreea are o fata în vârstă de doi ani, Ella Maya și o fiică în vârstă de 9 luni, Clara Maria. Cele două i-au schimbat viața în...foarte bine și se mândrește cu ele de câte ori are ocazia. Iar cele mai recente fotografii de pe Instagram, făcute în vacanța exotică, arată acest lucru. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cand iei micul dejun in oras????????????????????❤️????

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oriunde as pleca, crema cu galbenele de la @topfer.romania pentru intemperii si vant este nelipsita din bagaj ???????? Ella si Clarita o adora deoarece protejeaza pielea impotriva frigului si a vremii umede si pastreaza pielea fina si neteda. Este foarte usor de aplicat, se absoarbe rapid si este excelenta pentru fata si corp. Contine unt organic de shea si ulei de jojoba, iar mierea de ceara de albine formeaza un film protector asupra pielii. Este ideala si pentru protectia si ingrijirea pielii sanatoase si pretentioase a a adultului. Noi va recomandam cu drag aceasta crema minunata???? Follow @topfer.romania pentru a vedea ultimele noutati????

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe



La nașterea Clarei Maria, Andreea s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, dar și-a revenit. Iar botezul micuței, organizat împreună cu nunta artistei cu George Burcea, a fost ca o renaștere. Cu doi părinți mai emoționați ca niciodată, cu doi nași celebri - Monica Davidescu și Aurelian Temișan, fetița a fost creștinată la o Biserică din capitală. Mama fericită a povestit pe rețelele de socializare cum a trăit momentul și a arătat fotografii emoționante:   
 
“Botezul Claritei a fost foarte emoționant pentru noi toți, iar slujba a fost minunată, biserica Sf. Treime Dudești având un cor de îngeri.Clarita nu a plâns când a intrat în cristelniță și toată slujba a fost zâmbitoare și cu chef de joacă.
Am stat și am privit cum nășica Monica Davidescu a avut grijă de tot.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Botezul Claritei a fost foarte emotionant pentru noi toti, iar slujba a fost minunata, biserica Sf. Treime Dudesti avand un cor de ingeri. Clarita nu a plans cand a intrat in cristelnita si toata slujba a fost zambitoare si cu chef de joaca ???? Trusoul personalizat a fost asigurat de @botezdepoveste.ro si fiecare element a avut perle asa cum mi-am dorit si a avut inscriptionat numele Clarei. Am stat si am privit cum nasica @monica_davidescu_ a avut grija de tot. De saptamana viitoare voi posta vloguri pe canalul meu de youtube si veti vedea cum s-au intamplat toate???? Pana atunci delectati-va cu noul videoclip “Inger Pazitor” o piesa numai buna pentru valsul mirilor????????????Aveti link in bio. foto @sabin74

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Pe PRO TV PLUS puteți vedea momente speciale din emisiunile preferate:



FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni