• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Antonescu, vacanță alături de familie în Statele Unite ale Americii

Andreea Antonescu, vacanță alături de familie în Statele Unite ale Americii

Andreea Antonescu, vacanță alături de familie în Statele Unite ale Americii

Andreea Antonescu se află în Statele Unite ale Americii alături de fratele ei, mama și prietenul ei, și fetița vedetei. Aceasta a vorbit în exclusivitate, în emisiunea la Măruță, despre vacanța ei. 

Sunt în State. În sfârșit am prins o perioadă să fug din țară, să vin în State. O să stau o lună, prima perioadă am petrecut-o în Vegas. M-am bucurat să fac sărbătorile alături de Sienna.

Apoi am venit în LA, unde am locuit mulți ani de zile. În ultima perioadă am fost ocupată în România, îmi era dor. De data asta a zis prezent (fostul soț) la această sărbătoare, de Crăciun, de Revelion.

Suntem în relații foarte bune, știm care ne este scopul, anume Sienna. De Revelion am stat mai mult acasă, adunați toți, am povestit, am cântat, am făcut mai mult tot ce și-a dorit copilul. Am ieșit puțin, apoi ne-am întors acasă.”

Andreea Antonescu își dorește încă un copil

"Prima dorință e ca toți să fim fericiți, împliniți, sănătoși. Cariera să meargă mai departe. Cât mai multe piese noi, atât singură, cât și cu Andre. Și Doamne ajută, un copil. Știți că îmi doresc un copil", a mai zis ea.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni